18 metų Barronas Trumpas taps naujausiu šeimos nariu, kuris žengs į politiką ir kartu su savo broliais bei seserimis atstovaus Floridai Milvokyje vyksiančiame renginyje.

Suvažiavime D. Trumpas bus oficialiai paskelbtas respublikonų atstovu rinkimų dvikovoje su demokratų prezidentu Joe Bidenu, o kiekvienos valstijos delegatai paskirs savo kandidatą lapkričio mėnesio rinkimams.

Barronas Floridos delegacijoje bus kartu su Donaldu Trumpu jaunesniuoju, Ericu Trumpu ir Tiffany Trump, trečiadienį pranešė valstijos partija.

Anksčiau šiais metais Barronas buvo pastebėtas stovintis šalia savo šeimos per močiutės laidotuves. Jis gyveno Baltuosiuose rūmuose dar būdamas vaikas, kai jo tėvas buvo prezidentas, tačiau nuo visuomenės akių jį griežtai saugojo motina Melania.

„Barronas yra delegacijos sąraše ir labai domisi mūsų šalies politiniu procesu“, – sakė „ABC News“ vienas respublikonų kampanijos atstovas.

Vienintelis D. Trumpo vaikas, nedalyvausiantis suvažiavime kaip Floridos delegatas, yra jo vyriausioji dukra Ivanka, kuri pirmojo prezidentavimo metu kartu su savo vyru Jaredu Kushneriu buvo jo vyresnioji patarėja.

Donas jaunesnysis ir Erikas dažnai būna šalia D. Trumpo ir yra nuolatiniai kampanijos dalyviai, nes siekia jo perrinkimo.

Prieš rinkimus D. Trumpas stiprina savo šeimos įtaką partijai. Kovo mėnesį respublikonų nacionalinis komitetas Erico žmoną Larą išrinko į vadovaujamas pareigas.

Buvusiam prezidentui buvo suteikta laisva diena nuo baudžiamojo proceso Niujorke, kad jis galėtų dalyvauti Barrono mokyklos baigimo iškilmėse kitą penktadienį.