Antradienį vadinamoji „Rail Baltica“ viešojo intereso gynimo grupė susirinko prie Prezidentūros bei surengė piketą dėl geležinkelio transporto projekto įgyvendinimo. Dėl renginio Vilniaus centre viešąją tvarką prižiūrėjo ir policijos pareigūnai.

Liudininkai pastebėjo, kad Liejyklos gatvėje didelio pareigūnų dėmesio sulaukė prieš eismą važiavęs BMW vairuotojas. Anot žmonių, vaikinas kėlė konfliktą.

Kaip informavo policija, apie 12 val. renginyje dirbę pareigūnai pastebėjo prieš eismą važiuojantį BMW automobilį. 22 metų metų vairuotojas nesuprato, ką jis blogo padarė, nesutiko, jog važiavo prieš eismą.

Pareigūnai jaunuolio prašė apsukti transporto priemonę ir išvažiuoti, tačiau jis piktybiškai konfliktavo ir ginčijosi, jog nedarys to, kas prašoma. Po pusvalandžio kalbų BMW vairuotojas galiausiai susiprato.

Pirminiais duomenimis, vaikinas buvo blaivus.

Už KET pažeidimą vairuotojas buvo nubaustas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)