Skelbiama, kad vyko visuotinis VšĮ Regioninės Mažeikių ligoninės dalininkų – Sveikatos apsaugos ministerijos ir savivaldybės – susirinkimas, kuriame buvo svarstomas minėtos gydymo įstaigos vadovo galimo atšaukimo klausimas. Vienbalsiai nuspręsta nuo šių metų gegužės 9 d. atšaukti VšĮ Regioninės Mažeikių ligoninės direktorių Sigitą Kaktį iš VšĮ Regioninės Mažeikių ligoninės direktoriaus pareigų.

Tokį sprendimą priėmė šios gydymo įstaigos dalininkai pagal VšĮ Regioninės Mažeikių ligoninės įstatų 55.8 papunktyje nurodytą pagrindą, kai asmuo yra pripažintas šiurkščiai pažeidęs Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo reikalavimus ir nuo pažeidimo padarymo nepraėjo 3 metai.

Šiandien, balandžio 30 d., Savivaldybės merė Rūta Matulaitienė pasirašė potvarkį dėl darbo sutarties nutraukimo ir raštu informavo S. Kaktį apie atšaukimą.

DELFI antradienį rašė, kad tyrimą Regioninėje Mažeikių ligoninėje atlikusi šio rajono savivaldybė aptiko, kad jos vadovas S. Kaktys, be užmokesčio už papildomą darbą, dar gavo įvairių priedų ir net leido įsakymus, kuriuose pats sau nurodė išmokėti lėšas.

Ligoninės vadovas Delfi ką nors paaiškinti atsisakė. Kiek uždirba S. Kaktys, ligoninė nenurodo, o pats jos vadovas Delfi to atskleisti nesutiko. Visą straipsnį galite skaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)