Šį puikų ir kvapnų moliūgų kremą galite naudoti bet kokiam patiekalui. Tiks gaminant tešlą, sriubą, padažą ir kt. Atvėsintą moliūgų kremą laikykite šaldytuve iki 3-4 dienų.

Gaminimo eiga

* Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

* Moliūgą supjaustykite į didelius gabalus.

* Kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi.

* Kepkite moliūgus 45-60 min., kol visiškai suminkštės.

* Po kepimo moliūgus atskirkite nuo žievės ir gautą masę dėkite į virtuvinį kombainą kartu su sviestu ir čiobrelių lapeliais.

* Malkite iki vientisos masės 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.

* Patiekite šiltą.

* Atšaldytą laikykite šaldytuve iki 3-4 dienų. Galite užšaldyti ir naudoti vėliau.