Ingredientai
Malta jautiena
250 g
Trinti pomidorai
50 g
Dižono garstyčios
10 g
Majonezo
20 g
Kvietinės tortilijos
5 vnt.
Marinuotas agurkas
1 vnt.
Porcijos: 3
Jautienos faršu užkeptos tortilijos gali tapti itin sočiu užkandžiu ar net pagrindiniu patiekalu, ypač, jei laiką leidžiate lauke, gamtoje. Skaniausios jautienos faršu užkeptos tortilijos, kol karštos.
Gaminimo eiga
* Jautienos faršą išmaišykite su pipirais ir druska.
* Pomidorus sumaišykite su garstyčiomis, majonezu, pagardinkite druska bei pipirais.
* Tortiliją padenkite faršo sluoksniu ir dėkite į sausą keptuvę. Pirma apkepkite tortilijos pusę su mėsa, apverskite. Tada užtarkuokite čederio sūrio.
* Kiek pakepę ištraukite tortiliją iš keptuvės ir užtepkite ant viršaus pasigaminto padažo. Uždėkite salotų lapų, saulėje džiovintų pomidorų, marinuoto agurko griežinėlių. Sulenkite perpus ir skanaukite.