Norintiems karštų užkandžių virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks rekomenduoja pasigaminti tortilijų su kiaulienos šašlyku. Bus itin sotu ir tikrai gardu, netrūks jokių skonių. Tortiliją su kiaulienos šašlyku valgykite, kol karšta, – bus labai skanu.

Gaminimo eiga

* „Iki“ „Grill party“ kiaulienos sprandinės šašlyką supjaustykite mažesniais gabaliukais ir sudėkite kepti į keptuvę.

* Mėsai bebaigiant kepti, suberkite šiaudeliais pjaustytą papriką, „Iki ūkio“ vynuoginius pomidorus, pagardinkite druska, pipirais.

* Kepkite, kol daržovės suminkštės. Pabaigoje įmeskite smulkinto laiškinio svogūno, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

* Ant tortilijos dėkite paruoštos mėsos su daržovėmis, užberkite tarkuoto „Iki“ sūrio „Edamas“ ir tortiliją sulankstykite.

* Tortilijas kepkite ant grilio iš visų pusių.

* Tortilijas pjaukite ir vaišinkitės, kol jos karštos.