„Aš vis dar tikiu, kad politika gali būti morali. Bet kai karalius nuogas, o visi mato gražius jo rūbus... Esu pirmoji, kuri pasakė, kad karalius nuogas“, - DELFI ketvirtadienį teigė J. Žeimienė.

Plačiau savo sprendimo motyvus ji žadėjo paaiškinti vėliau, tačiau patikino, kad tai nebuvo „karštas“ sprendimas.

„Aš tai vertinu kaip žmogaus, turėjusio asmeninių interesų, bet jų nepasiekusio, sprendimą“, - frakcijos narės pareiškimą DELFI komentavo Vilniaus socialdemokratų lyderis R. Adomavičius.

J. Žeimienei sustabdžius narystę, LSDP frakcijoje sostinės taryboje liko vos keturi nariai. Anksčiau šią frakciją paliko iš partijos pašalintas Algirdas Paleckis.

DELFI primena, jog ateinantį trečiadienį šaukiamame Vilniaus savivaldybės tarybos posėdyje buvo tikimasi iškelti kandidatus į vicemero postus iš LSDP, „Tvarkos ir teisingumo“ (TT) bei Nepriklausomos frakcijų bei atgaivinti valdančiąją koaliciją kartu su Lenkų rinkimų akcijos (LLRA) frakcija.

Vilniaus meras Juozas Imbrasas jau kurį laiką dirba tik su vienu pavaduotoju, LLRA deleguotu Arturu Liudkovskiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją