UAB „Azovlitui“ priklauso 5 proc., viešajai įstaigai „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ - 7,5 proc. „Žalgirio“ akcijų.

Likusi „Žalgirio“ akcijų dalis – 35 proc. - priklauso viešajai įstaigai „Krepšinio perspektyvos“.

Pirmadienį įvykusioje spaudos konferencijoje taip pat pristatyti partnerių bendradarbiavimo tikslai.

„Snorui“ prieš beveik dvejus metus pradėjus remti „Žalgirio“ klubą, bankas tapo generaliniu rėmėju ir oficialiu komandos banku. „Kelerius metus trunkanti partnerystė auginama ir tvirtinama toliau. Tai, kad „Snoras“ tapo „Žalgirio“ klubo akcininku, yra rimtas, apgalvotas ir atsakingas žingsnis, įpareigojantis banką ir sutvirtinantis bendradarbiavimą. Mes nuoširdžiai džiaugiamės komandos laimėjimais ir didžiuojamės, kad tapome garbingo klubo akcininkais“, - sakė banko prezidentas Raimondas Baranauskas.

Pasak A. Baranausko, krepšinio klubo valdybą papildžius dar vienu nariu – banko atstovu, „Snoras“ konsultuos finansų valdymo klausimais, patars kaip efektyviai panaudoti klubo biudžeto lėšas.

Dėkodamas bankui už paramą, klubo prezidentas Arvydas Sabonis teigė, jog per artimiausius metus komanda Eurolygoje sieks išlaikyti ne mažesnius kaip iki šiol reitingus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją