Kaip skelbia oficiali UEFA svetainė internete, 34-erių metų vienas žymiausių gruzinų futbolininkų teigia, jog dėl vis atsinaujinančių traumų jis yra priverstas baigti karjerą rinktinėje. Anksčiau Amsterdamo "Ajax" (Olandija) ir Glazgo "Rangers" (Škotija) klubuose rungtyniavęs puolėjas savo šalies marškinėlius vilkėjo 63 mačuose ir pasižymėjo 16 kartų.

Š.Arveladzė Gruzijos rinktinės trenerį Klausą Toppmollerį apie savo ketinimus įspėjo dar kovo mėnesį po atrankos B grupės rungtynių su Škotija, kurias gruzinai pralaimėjo 1:2, tačiau strategas žaidėją vėl įtraukė į rinktinės paraišką.

"Pasakiau K.Toppmolleriui, kad nebegaliu žaisti rinktinėje dėl vis atsinaujinančių įvairių traumų. Nebegaliu ilgiau kentėti", - teigė Š.Arveladzė.

Tačiau puolėjas paliko Gruzijos rinktinės sirgaliams viltį išvysti jį komandoje.

"Norėčiau sužaisti vieną paskutinį mačą namuose, Tbilisyje, prieš savo žiūrovus. Tuomet bus viskas", - pridūrė gruzinas.

Lietuvos ir Gruzijos rinktinės Kaune susitiks jau šį šeštadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją