„Ne vienerius metus „Tele2“sėkmingai kūrė savo infrastruktūrą ir plėtojo verslą Liuksemburge ir Lictenšteine, tačiau gavusi patrauklų pasiūlymą, priėmė sprendimą parduoti verslą šiose šalyse. Šis sandoris yra ypač svarbus žingsnis tęsiant „Tele2“ reorganizaciją“, – pažymėjo Larsas Johanas Jarnheimeris, „Tele2“ prezidentas ir valdybos pirmininkas.

Šiuo metu „Tele2“ vykdo reorganizacijos procesą – parduoda įmones stabiliai augančiose rinkose ir investuoja į didžiausią potencialą turinčias Baltijos šalių, Švedijos, Rusijos rinkas.

Šių metų kovo pabaigoje „Tele2“ Liuksemburge ir Lictenšteine turėjo apie 238 tūkst. mobiliojo ryšio, 10 tūkst. sparčiojo interneto ir 26 tūkst. fiksuotojo ryšio vartotojų.

Abiejose šalyse „Tele2 pajamos pernai siekė 935 mln. SEK, o pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą ir amortizaciją (EBITDA) – 271 mln. SEK. Šių metų pirmajį ketvirtį – atitinkamai 223 mln. SEK ir ir 57 mln. SEK.

Visos „Tele2“ grupės pajamos pirmąjį šių metų ketvirtį siekė 10,4 mlrd. SEK, o EBITDA – 1,8 mlrd. SEK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją