Meilė, visuomenės moralumas ir gyvenimo realizmas – trys pagrindinės siužeto linijos, atnešusios knygai pasisekimą. Nepaisant seriale pavaizduotos nelaisvės tikroviškumo ir brutalumo, tai kartu yra istorija apie stiprią ir skausmingą meilę, apie gebėjimą išlikti žmogumi pačiomis sudėtingiausiomis akimirkomis.

„Kiekvienas serialas suteikia patirties tolimesniems darbams, todėl nuolat stengiamės dirbti vis geriau. Puiki knyga išaugo į puikų scenarijų, puikus scenarijus – į naują televizijos serialą”, – TV3 pranešime spaudai sako mėgstamų lietuviškų serialų prodiuseris R. Skaisgirys.

Tai ne pirmas romanas, kurį E. Kalėda adaptuoja televizijos serialams. Pagal Daivos Vaitkevičiūtės romaną „Moterys meluoja geriau“ prozininkas yra parašęs didelio populiarumo sulaukusio TV3 serialo scenarijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją