„Neslėpsiu, jeigu D. Grybauskaitė būtų nusprendusi nedalyvauti prezidento rinkimuose, mes savo kandidato gal ir nekeltume, tačiau ji yra labai stiprus varžovas, todėl konkuruoti su ja mums bus iššūkis ir garbė. Mes manome, kad galime pasiūlyti geresnę alternatyvą Lietuvai. L. Graužinienė įrodė, kad yra komandos narys. Pagal išsilavinimą ji yra ekonomistė, auditorė, penktus metus dirba Seimo audito komitete, geriau žino Lietuvos ūkio problemas. Manome, kad Loreta būtų puiki prezidente“, — sakė Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas.

Pati L. Graužinienė padėkojo partijos kolegoms už tokį garbingą pasiūlymą ir paprašė duoti jai laiko apsispręsti. Anot parlamentarės, prieš priimant sprendimą, ji turi pasitarti su šeima — vyru ir vaikais. L. Graužinienės kandidatūrai dar turės pritarti Darbo partijos taryba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją