Be to, kuo didesnį, tuo geriau. Visi dalyviai ėmėsi darbo. Ingos pasirinkimas buvo meniškas, Karolis daug nesvarstęs griebė kuo didesnį, o be to, ir ne vieną, o du. Greta pasielgė tikrai moteriškai - įdarbino du olandus.

"Aš negalėjau patikėti savo ausimis, kad ji nori pargabenti ta didžiulį akmenį, kurį vos pakelia du vyrukai", sakė Gretą filmavęs operatorius Andrius. "Jie padėjo Gretai įdėti akmenį į kuprinę ir ją uždėjo ant pečių. Deja, svoris buvo gerokai per didelis, todėl mergina jau po antro žingsnio nukrito paskui savo kuprinę", sakė operatorius.

Projekto vyriausias prodiuseris Andrius Rimkūnas, pasakoja: "šis juokingas nuotykis turėjo dvi puses: viena - įvykis, kurį pamatę visi komandos nariai leipo juokais. Tai buvo tikrai juokinga ir linksma. Nedažnai ir suvaidintum tokias situacijas. Antroji pusė yra labai buitinė - po tokios apkrovos dalyvės Gretos kuprinė paprasčiausiai suplyšo. Teko ją remontuoti, nes šou tęsėsi ", sakė prodiuseris.

"Garsųjį" akmenį dalyviai kitą dieną turėjo atgabenti vedėjai. Tai padarę, jie išgirdo naują užduotį: "parduoti akmenį ne mažiau nei už 1 milijoną turkiškų lirų".

Penktasis "20$ šou" etapas vyksta saulėtoje ir kvapą gniaužiančioje Alanijoje - Turkijos kurorte, garsėjančiame paplūdimiais, nuostabiais kraštovaizdžiais, kalnais ir naktiniu gyvenimu.

Trys dalyviai: Greta, Inga ir Karolis ten praleido tris nuotykių kupinas dienas. Dalyviai turėjo ne tik išgyventi su 20 dolerių suma, bet ir įvykdyti pačias įvairiausias užduotis - nušokti nuo olos į jūrą, linksminti turistus, pasigaminti valgį ir, žinoma, susirasti nakvynę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją