-
Šiandien

Lemtinga Lietuvos bokštų kaktomuša: ar ji taps paskutine Valančiūno giesme „Pelikanuose“? 3 min.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vyksiančiose lemiamose NBA įkrintamųjų rungtynėse tarp vietos „Pelicans“ ir Sakramento „Kings“ (nuo 4 val. 30 min.) paaiškės, kuriam iš dviejų Lietuvos bokštų prasitęs sezonas, o kuriam prasidės atostogos.

Suomija prašo ES pagalbos stabdant migrantus 9 min.

Suomija paprašė Europos Sąjungos ( ES ) pagalbos stabdant migrantus, kurie per bendrą sieną su Rusija mėgina patekti į ES, praneša agentūra „Reuters“.

Jaunimo festivalis „VibeLift“ kviečia į Kauną: žinomų žmonių patirtys ir Dj nevykėlės hitai 11 min.

Gegužės 10-ąją, penktadienį, į Kauno Nemuno saloje įsikūrusią „Žalgirio“ areną iš visos Lietuvos suplūs tūkstančiai jaunų žmonių, moksleivių ir mokytojų. Čia jie bursis į kasmetinį, jau aštuntąjį kartą SMK Aukštosios mokyklos organizuojamą jaunimo festivalį...

Atnaujinama legendinių „Rokiškio karvučių“ gamyba – atkurtas ir senasis receptas 25 min.

Rokiškio rajono savivaldybė praneša, kad kitą savaitę visos rajone įsikūrusios firminės „ Lašų duona “ parduotuvės pradės prekiauti saldainiais „ Rokiškio karvutė “. Kol kas tik klasikiniu jų variantu – „karvutėmis“, pagamintomis pagal senąjį 1969 m. receptą.

Socialiniuose tinkluose parodijuojama lietuvė – apie šimtatūkstantinius pirkinius, šeimininkę namuose ir turtingą vyrą: neleidžia net gaminti (1) 33 min.

Grožio specialiste, psichologijos studente save pristatanti Kristina Meseguer jau kurį laiką su vyru, verslininku ispanu, gyvena Lietuvoje. Moteris mėgaujasi prabanga ir neslepia, kad judviejų namuose visus buities darbus atlieka namų šeimininkė.

Savaitės kriminalai su Matoniu. Karas keliuose 35 min.

Mirtinas autobuso skrydis į medžius, „Citroen“ taranavo užsienio delegacijos kortežą.

Pavasario naujiena Kauno „Akropolyje“: „Calvin Klein“ mados namų asortimentas – naujoje parduotuvėje 40 min.

„Aprangos“ grupė šį penktadienį prekybos centre Kauno „ Akropolis “ pristato išskirtinę pavasario mados naujieną – ikoniškųjų JAV mados namų „ Calvin Klein “ prekių ženklo parduotuvę. Tai trečioji šio prekių ženklo parduotuvė Baltijos šalyse: pirmosios neseniai...

Lukas Pilkauskas pristato itališkos saulės įkvėptą kūrinį ir jam skirtą spalvingą vaizdo klipą 42 min.

Po daugybės mėnesių šildantis ir gaudant naują įkvėpimą Apulijos regione, svajingasis neošlagerių autorius L. Pilkauskas klausytojų ausims pristato pirmąjį ir saulėtą kūrinį „Ciao Ciao“ iš albumo tokiu pat pavadinimu, kuris pasirodys dar šį pavasarį.

Šiaurės Korėjoje skamba lyderį Kimg Jong Uną šlovinanti daina 47 min.

Šiaurės Korėjoje sukurta dar viena Kim Jong Uną šlovinanti daina. Joje šalies vadovas vadinamas draugišku tėvu ir puikiu lyderiu. Daina suskambo kaip muzikinis fonas propagandinei kampanijai, vykdomai, siekiant dar labiau įtvirtinti Kim Jong Uno autoritetą atsiskyrėliškoje valstybėje.

Neonaciai siautėja: išplatinto žiaurų vaizdo įrašą, policija sprendžia, ką daryti 51 min.

Neonacių idėjas platinančiame „Telegram“ kanale įkeltas vaizdo įrašas, kaip žiauriai suspardomas jaunas vilnietis. Savo veiksmus smurtautojai motyvuoja aiškindami, kad taip kovoja už baltųjų rasės išlikimą. Policija kol kas ikiteisminio tyrimo nepradėjo, tačiau sako...

Per didelę avariją Ramučiuose nukentėjo du žmonės: paaiškėjo, kodėl lemtingą rytą sankryžoje neveikė šviesoforas 52 min.

Šįryt Ramučiuose, Centro ir Plento g. sankryžoje, kuri įprastai reguliuojama šviesoforu, įvyko didelė avarija . Susidūrė du lengvieji automobiliai, vairuotojai sužeisti, išvežti į gydymo įstaigą. Liudininkų teigimu, šviesoforas ten neveikia jau keletą dienų, po to, kai jį...

NASA vadovas Billas Nelsonas: Kinija ruošiasi okupuoti dalį Mėnulio ir paskelbti jame savo teritorijas (5) 1 val.

NASA administratorius Billas Nelsonas pareiškė, kad JAV privalo nuskristi į Mėnulį anksčiau nei Kinija . Priešingu atveju Kinija Mėnulyje gali okupuoti tam tikras teritorijas ir pasiskelbti jas savomis.

Pas Editą. Svarbiausi Rafailo Karpio apodovanojimai scenoje ir gyvenime 1 val.

Apie jį režisierė Dalia Ibelhauptaitė yra pasakiusi taip: „Rafailas yra operos solistas, kuris absoliučiai įtikinamai gali suvaidinti bet kokį vaidmenį ir įnešti tokių spalvų, kurių net nežinojai. Jo kinematografiška, detali iki mikroskopinių smulkmenų aktorystė, akylumas...

„Žalgirio“ arena – trečia lankomiausia Eurolygoje, užpildymas siekė beveik 100 procentų 1 val.

Eurolygos varžybų lankomumas išaugo beveik 20 proc., o Kauno „Žalgiris“ pagal šį rodiklį užėmė trečią vietą.

Nepatogūs klausimai su Rolandu Mackevičiumi. Svečiuose – Vaiper Vitalijus 1 val.

Atsakymai į klausimus, kuriuos ne visi išdrįsta užduoti, skamba laidoje „ Nepatogūs klausimai “ su Rolandu Mackevičiumi. Šįkart svečiuose – Vaiper Vitalijus.

Alytuje išgertuvės moteriai baigėsi žiauriai – neblaivus vyras ją išžagino (1) 1 val.

Alytuje moteris patyrė seksualinę prievartą. Pradėtas tyrimas.

Po vienuoliktokų tarpinių patikrinimų mokyklos direktorius pasakė, kaip ir kodėl būtina keisti mokinių žinių vertinimą (1) 1 val.

Visuomenei sujudus dėl tarpinio vienuoliktokų žinių patikrinimo tapo dar aiškiau, kad vertinimas pažymiais negali būti pagrindinis mokymosi tikslas. Taip pat – kad mokyklose būtina rasti būdų įvertinti mokinių gebėjimus ir įdėtas pastangas.

Tiesioginė transliacija / Delfi.ru su politologu Yevhenu Mahda: numuštas rusų bombonešis bei sučiupti Volkovo užpuolikai 1 val.

Эфир Delfi: ВСУ - впервые сбит Ту-22М3, задержаны нападавшие на Волкова, интервью с Евгеном Магдой

Rusijos opozicionieriaus užpuolimu Vilniuje įtariami vyrai – Lenkijos piliečiai Bilotaitė sukritikavo prezidentą (6) 2 val.

Teisėsauga paskelbė, kad Varšuvoje sulaikyti rusų opozicionieriaus Leonido Volkovo sumušimu įtariami du vyrai. Šiuo metu jie suimti, tai – Lenkijos piliečiai.

Laiko patikrinta grilio klasika: „Rimi“ patarimai ne tik leis sutaupyti, bet ir padės iškepti ją tobulai 2 val.

Saulei kiek dosniau dalijantis šiluma, namų terasose, kiemeliuose bei soduose vis dažniau galima išgirsti čirškančią lauko kepsninę. O kepamos kiaulienos kvapas, susimaišęs su barbekiu padažo aromatu, kaipmat visus priverčia nekantraujant susėsti prie bendro stalo. Gydytoja...

Devynių vaikų mama Jurgita: jei nebūtų tokių vietų, skurstančių žmonių būtų dar daugiau 2 val.

Lietuvoje yra išmetama beveik 400 tūkst. tonų maisto per metus, nors kas penktas žmogus patiria skurdą, o kas septintas negali įsigyti visaverčio maisto. Labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ daugiau kaip dvidešimt metų atkakliai kovoja su maisto švaistymu ir teikia pagalbą jo...

Delfi diena. Padidėjęs gliukozės kiekis – dešimtadaliui kraujo tyrimą atliekančių žmonių 2 val.

Padidėjęs gliukozės kraujyje kiekis randamas net dešimtadaliui kraujo tyrimą atliekančių žmonių Lietuvoje, o cukrinis diabetas toliau išlieka viena pavojingiausių ligų pasaulyje.

Maitinimo sektoriaus atstovai proteste prašo pagalbos: net mokyklos valgykloje kainos nenormalios (14) 2 val.

Penktadienį prie Vyriausybės prasidėjo protestas. Maitinimo sektoriaus atstovai Vyriausybės prašo sumažinti pridėtinės vertės mokesčio tarifą ir jį grąžinti į 9 proc. Teigiama, kad šiuo metu šis sektorius kovoja dėl išlikimo, o kas mėnesį stebimas vis didesnis...

Ingrida Šimonytė kviečia kauniečius pokalbiui apie ateities Lietuvą ir Kauną 2 val.

Ingrida Šimonytė pristatys, kokią Lietuvą mato ir kokias programines kryptis brėš savo 2024-2029 m. kadencijai.

Eismo nelaimė Kauno centre: apsivertė girto vyro vairuotas automobilis, nukentėjo keleivis 2 val.

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kaune apsivertė automobilis. Pranešama, jog vairuotojas neblaivus .

Spaudos konferencija apie Lenkijoje sulaikytus asmenis, įtariamus Rusijos opozicionieriaus Volkovo sumušimu (2) 2 val.

Generalinės prokuratūros Spaudos konferencijų salėje bus pateiktas trumpas komentaras apie Lenkijoje sulaikytus asmenis, įtariamus Rusijos Federacijos opozicionieriaus Leonido Volkovo užpuolimu ir sumušimu.

Žmonių širdis suvirpinusi istorija: daugiau nei 50 metų trunkančią vyrų meilę internete liudija tūkstančiai 2 val.

Praėjusią savaitę humanistinėje santuokos ceremonijoje, įvykusioje Vilniuje, savo jau daugybę metų besitęsiančią meilę įtvirtino 70-metis Vitalius ir 85-erių Albinas. Dviejų vyrų istorija – gniaužia kvapą, o jų tvirtas ryšys sužavėjo ir ašarą šventės metu privertė...

Europos Sąjunga parengė planą, kaip mažinti išmetamo plastiko kiekį 2 val.

Nors europiečiai vis aktyviau priima aplinką tausojančius sprendimus, atliekų vis dar išmetama per daug. Reaguodama į aktualijas, Europos Sąjunga parengė naują planą plastikinėms pakuotėms.

Lenkijoje – naujos atliekų rūšiavimo taisyklės: ar duos naudos? 3 val.

Lenkijos klimato ir aplinkos ministerija planuoja svarbių pokyčių statybų ir griovimo atliekų rūšiavime. Tikimasi, kad pirminiams šių planų projektams bus pritarta jau pirmąjį 2024 metų pusmetį. Nepaisant to, atsirado nemažai skeptiškai ministerijos idėjas vertinančių ir...

Lenkijoje buvo sulaikyti du asmenys, įtariami Volkovo užpuolimu Vilniuje 3 val.

Prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį prieš Ekonomikos forumo atidarymą pranešė, jog Lenkijoje buvo sulaikyti du asmenys, įtariami Rusijos opozicijos atstovo Leonido Volkovo, gyvenančio Vilniuje, sumušimu.

Floridoje vaikams be tėvų sutikimo gali būti uždrausta naudotis socialiniais tinklais 3 val.

JAV Floridos valstijos gubernatorius Ronas DeSantisas pasirašė naują įstatymą, uždraudžiantį vaikams naudotis socialiniais tinklais. Įstatymas numato, jog paaugliams tam reikės gauti tėvų susitikimą.

Baigtas tyrimas dėl alkoholiu paženklinto eismo įvykio Šiauliuose – rėžėsi į tris merginas ir į policijos automobilį 3 val.

Šiaulių apylinkės prokuratūra kreipėsi į teismą su pareiškimu dėl proceso užbaigimo teismo baudžiamuoju įsakymu byloje, susijusioje su eismo įvykiu, kai prieš praėjusių metų Kalėdas jame buvo sužaloti jaunuoliai. Prokuratūra prašo 33-ejų kaltinamąjį pripažinti kaltu dėl...

„Vičiūnų grupė“ pardavė gamyklą Kaliningrade (17) 3 val.

Kauno mero Visvaldo Matijošaičio ir jo verslo partnerio Liudo Skieraus valdoma žuvies bei kitų maisto produktų gamybos ir prekybos „ Vičiūnų grupė “ pardavė Kaliningrado srities Sovetsko mieste veikiančią gamyklą „ Vičiūnai -Rus“ Sankt-Peterburge registruotai „Gruppa...

Eurolyga paskelbė ketvirtfinalių mūšių datas 3 val.

Eurolyga paskelbė ketvirtfinalio etapo tvarkaraštį, kuriame aiškūs visi rungtynių laikai, jeigu porose užtektų keturių mačų.

Maitinimo sektoriaus protesto akcija dėl PVM tarifo (3) 3 val.

Maitinimo sektoriaus protesto akcija prie Vyriausybės dėl PVM tarifo.

Psichologas: kartais jausti nerimą yra gerai 3 val.

Nors dažniausiai nerimas yra įvardijamas kaip neigiama emocinė būsena, tačiau Psichologas, „Jaunimo linijos“ Kauno padalinio vadovas Mykolas Kriščiūnas sutinka, kad kartais jausti nerimą yra gerai.

Psichologas: kartais jausti nerimą yra gerai 3 val.

Nors dažniausiai nerimas yra įvardijamas kaip neigiama emocinė būsena, tačiau Psichologas, „Jaunimo linijos“ Kauno padalinio vadovas Mykolas Kriščiūnas sutinka, kad kartais jausti nerimą yra gerai.

Kennedy šeima JAV prezidento rinkimuose pareiškė paramą Bidenui 3 val.

Buvusio JAV prezidento Johno F. Kennedy šeima rinkimų kovoje pareiškė paramą demokratui Joe Bidenui . „Norime aiškiai pareikšti, kad geriausias kelias Amerikai yra dar ketveriems metams išrinkti Joe Bideną ir Kamalą Harris“, – J. Bideno rinkimų kampanijos renginyje...

Gyvybės draudimo mitai ir faktai, arba Ką svarbu žinoti apie gyvybės draudimą? Ekspertų komentarai 4 val.

Vieni žmonės renkasi gyvybės draudimą, nes imdami būsto paskolas privalo tai daryti, kiti savo saugumu susirūpina planuodami atostogas. Būna ir taip, jog žmonės įsigyja reklamuojamą produktą, neįsigilinę į tai, ką perka ir taip nutikus draudiminiam įvykiui negauna išmokos ar ji...

Žinių dalijimasis ir bendrystė – geriausias receptas 4 val.

Praeitą penktadienį restorane PACAI įvyko dar viena kartu su Bocuse d‘Or Lietuva organizuota vakarienė. Tai jau trečiasis renginys, kuris ne tik džiugina restorano svečius, sukurdamas galimybę išbandyti talentingų šefų kūrinius, bet ir skatina kulinarinę kultūrą Lietuvoje.

„Xiaomi Pad 6S Pro“ planšetinis kompiuteris ne tik pramogoms, bet ir darbui 4 val.

„ Xiaomi “ pristatė naują planšetinį kompiuterį „Xiaomi Pad 6S Pro“. Nuo praėjusiais metais pristatyto „Xiaomi Pad 6“ jis skiriasi ne tik didesniu ekranu, našesniu procesoriumi, bet ir programine įranga. Naudodami šį praktišką įrenginį galite ne tik peržiūrėti ir...

Referendumas dėl pilietybės išsaugojimo: mitai, (ne)pagrįsti nuogąstavimai ir kodėl mums tai svarbu? 4 val.

2024 m. gegužės 12 d. kartu su Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų pirmuoju turu įvyks ir referendumas dėl Lietuvos pilietybės išsaugojimo. Iki šiol visuomenėje vyrauja ne vienas gajus mitas ir net sąmokslo teorijos apie šio referendumo tikslus ir prasmę. Apie gyventojams...

Diagnozė – mioma: brangūs vaistai ar gimdos šalinimas ne visada yra vienintelės išeitys 4 val.

Gausios ir skausmingos mėnesinės, skausmas pilvo apačioje, juosmens ir strėnų maudimas, kraujavimas tarp menstruacijų – simptomai, kurie gali signalizuoti apie gimdos miomą – gerybinį lygiųjų gimdos raumenų naviką, dažniausiai pasireiškiantį 30-50 metų amžiaus moterims....

Kaip surasti kvalifikuotą pagalbą ir patarimų dėl odos priežiūros? 4 val.

Kasdien susiduriame su daugybe skirtingos informacijos ir didėjančiu gyvenimo tempu, mokslas ir technologijos sparčiais žingsniais juda į priekį, todėl vis sunkiau tinkamai pasirinkti reikalingas grožio ir sveikatinimo procedūras bei skirtingas priemones. Tokiu atveju kiekvienam iš...

Viena perspektyviausių sričių, kurioje laukiami gabūs jaunuoliai: papasakojo apie galimybes ir motyvuojančią karjerą 4 val.

Kaip galvojate, kiek jaunų žmonių rankų pakyla, kai paklausi, kas norėtų dirbti žemės ūkyje? Veikiausiai spėjote teisingai – ši sritis moksleiviams neatrodo itin patraukli. Pažangiausi mūsų šalies ūkininkai ir verslo atstovai mato prasmę susitikti su jaunimu ir pasakoti, koks...

Neonaciai siautėja: išplatinto žiaurų vaizdo įrašą, policija sprendžia, ką daryti (26) 4 val.

Neonacių idėjas platinančiame „Telegram“ kanale įkeltas vaizdo įrašas, kaip žiauriai suspardomas jaunas vilnietis. Savo veiksmus smurtautojai motyvuoja aiškindami, kad taip kovoja už baltųjų rasės išlikimą. Policija kol kas ikiteisminio tyrimo nepradėjo, tačiau sako...

Prekyba JAV rinkoje – paaiškino, ką būtina žinoti Lietuvos verslininkams 4 val.

Lietuviškas verslas sparčiai žengia į Jungtinių Amerikos valstijų rinką. Svarbu žinoti, kad mokestinė sistema ten veikia visiškai kitaip nei Europoje. Dėl to verslininkams neretai kyla nesklandumų susiduriant su įvairiais mokestiniais niuansais skirtingose valstijose.

Vėsią savaitę užbaigs dar šaltesnis savaitgalis 4 val.

Penktadienį, Lietuvos orus lems tolstančio ciklono pietvakarinis, šaltesnis pakraštys.

Skauda klubą, juosmenį ar spengia ausyje – priežastis gali būti visai kitoje vietoje, apie kurią net nepagalvojame 4 val.

Kaklo, juosmens, kelio ar galvos skausmo, „skruzdėlės“ ausyje ar aptirpusio liežuvio priežasčių žmonės ieško įvairiausių specialistų kabinetuose, o paaiškėja, kad kaltininkas – burnoje. Miofunkcinės terapijos pradininkė Lietuvoje, veido kineziterapeutė Vita Mozūraitienė...

„Eurovizijos“ atrankų žiūrovų širdis užkariavusi grupė „Shower“ pristato su choru įrašytą kūrinį „Slice“ 4 val.

Šių metų nacionalinėje Eurovizijos atrankoje su klausytojų pamilta daina „Impossible“ antrą vietą iškovojusi, bei daugeliui žiūrovu netikėtu ir didžiausiu atrankos atradimu tapusi, grupė „Shower“ grįžta su ilgai lauktomis naujienomis ir pristato savo kūrinį „Slice“,...

Vilniuje sulaikytas vairuotojas, mašinoje rasti paketai galimai su narkotikais 4 val.

Vilniuje policija sustabdė automobilį, jame buvo vežamos galimai narkotinės medžiagos, praneša pareigūnai.

Jūs rimtai? Ignas Grinevičius – apie sportinius švystelėjimus ir politinius slystelėjimus 5 val.

Galime pasidžiaugti – Mykolas Alekna pasiekė istorinį rezultatą! Tuo metu Lietuvoje, artėjant prezidentiniams rinkimams, vis daugiau girdime apie kandidatus, o bažnyčią purto dar vienas skandalas, bet netrukus šalyje prasidės bendros mūsų piliečių ir NATO pratybos.

Ukrainos pajėgos skelbia pirmą kartą numušusios rusų bombonešį „Tu-22M3“ papildyta (8) 5 val.

Penktadienio rytą Pietų Rusijos Stavropolio srityje sudužo strateginis bombonešis „Tu-22M3“, pranešė naujienų agentūros „Intefax“ ir TASS, remdamosi Rusijos gynybos ministerija.

Vaizdo įraše iš Dubajaus matyti į automobilio durelių rankenėlę įsikibusi katė 5 val.

Katė laikėsi įsikibusi į automobilio durelių rankenėlę, kad nebūtų nunešta Dubajų užliejusio potvynio Dubajui skęstant dėl neįprastai smarkios liūties, policininkai išgelbėjo katę.

Indijoje prasideda šešias savaites truksiantys parlamento rinkimai 5 val.

Indijoje prasidėjo parlamento rinkimai . Naujausios apklausos pergalę juose prognozuoja dabartinio premjero Narendros Modžio hinduistų nacionalistų partijai „Bharatiya Janata“ (BJP). Sėkmės atveju 73-ejų N. Modis po dešimties metų valdžioje vadovautų vyriausybei dar penkerius metus.

Šimonytė išeina atostogų: ruošis rinkimams (5) 5 val.

Kandidatė į Lietuvos Respublikos Prezidentus premjerė Ingrida Šimonytė nuo pirmadienio, balandžio 22 dienos, išeina rinkiminių neapmokamų atostogų ir jį skirs susitikimams su veikliais, išradingais, šalį stiprinančiais žmonėmis, praneša jos rinkimų štabo informacija.

Murauskas keičia universitetą, žais kartu su Marčiulioniu 5 val.

Paulius Murauskas nusprendė pakeisti universitetą po neitin sėkmingo pirmojo sezono NCAA . 20-metis antrąjį sezoną suvienys jėgas su Augustu Marčiulioniu.

Irano ataka prieš Izraelį iškėlė naują užduotį: kas laukia dabar? (2) 5 val.

Istorijoje pirmą kartą surengta Irano ataka prieš Izraelį, kuri baigėsi triuškinančia nesėkme, iškėlė klausimų virtinę. Svarstoma, koks dabar bus Izraelio atsakas, ar jis netaps regioninio ar net globalaus karo priežastimi. Sykiu analizuojama JAV lyderystė tiek Artimuosiuose...

Šiauliuose policininkai vyko pas savo kolegą – namuose pareigūnas smurtavo prieš moterį 5 val.

Ketvirtadienį pareigūnai skubėjo į konfliktą Šiauliuose. Pranešama apie prisidirbusį policininką.

Ar arkliams skirtą vaistą ivermektiną buvo pasišauta sunaikinti dėl jo veiksmingumo gydant COVID-19? 5 val.

Socialiniuose tinkluose vis dar yra nemažai įrašų, kuriuose teigiama, kad vaistas ivermektinas buvo tinkama alternatyva COVID-19 prevencijai ar net gydymui. Tačiau dabar internautai prideda, kad dėl savo veiksmingumo ivermektinas buvo sunaikintas. Toks teiginys yra melagingas.

Į apleistą pastatą Vilniuje skubėjo „Aro“ pareigūnai – rastos sprogimą galinčios sukelti medžiagos 6 val.

Ketvirtadienio vakarą tarnybos vyko į apleistą pastatą Vilniuje. Rastos sprogimą galinčios sukelti medžiagos.

Kelininkai perspėja: Lietuvoje keliai daugiausia šlapi 6 val.

Šiaurės ir rytų Lietuvoje keliai sausi, o likusioje šalies dalyje dėl lietaus daugiausia šlapi, praneša Eismo informacijos centras .

Maitinimo sektoriaus atstovai rengia protestą prie Vyriausybės: reikalaus mažesnio PVM Lingė ragina nemanipuliuoti (2) 6 val.

Kaip Eltai teigė Ugdymo įstaigų maisto gamintojų asociacijos prezidentė Eurika Turonienė , pagrindinis protesto tikslas – paprašyti Vyriausybės sumažinti pridėtinės vertės mokestį ( PVM ) maitinimo sektoriui.

1 2