aA
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį sostinės centre „linksminosi“ du jauni vyrai, kuriems, pasak pareigūnų, derėtų gerti pieną ar kisielių, o ne alkoholį.
Žemės ūkio ministerija
Žemės ūkio ministerija
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Eidami Gedimino prospektu jie iš gatvę puošiančių vazonų rovė gėles, o priėję Žemės ūkio ministeriją sugalvojo nukabinti gan aukštai kabojusią Lietuvos vėliavą. Bandant ją pasiekti vienas iš chuliganų nuplėšė ministerijos iškabą, porą kartų nukrito ant šaligatvio, bet vėliavos nukabinti nepavyko.

1.55 val. abu sulaikė policijos patruliai. Sulaikytieji V. V. ir E. P. (abu gimę 1986 m.) buvo atvežti į komisariatą, ten jiems nustatytas lengvas girtumas: vienam - 0,96, kitam - 1,4 promilės. Vienas iš sulaikytųjų pareigūnams tvirtino dirbantis architektu.

Jei bus nuspręsta taikyti jiems ne baudžiamąją, o administracinę atsakomybę, jiems bus skirta bauda arba administracinis areštas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.