aA
Šeštadienį 16.57 val. Bendrajame pagalbos centre, bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 pranešta, kad Pakruojo r., Lygumų sen., Lygumų miestelyje, Naujamiesčio g. 12 į katilinės kaminą įkrito žmogus.
© DELFI (R.Achmedovo nuotr.)

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Paaiškėjo, kad į maždaug 25 metrų aukščio kaminą įkritęs žmogus yra įstrigęs. Jis buvo sąmoningas, bendravo su gelbėtojais.

Apie 18 val. gelbėjimo operacija tebevyko. Į nelaimės vietą atvyko ir greitoji pagalba bei policija.

Kiek po 18 val. nelaimėlį ugniagesiai, praardę kaminą, ištraukė. 23 metų vaikinas atrodė nesusižalojęs. Manoma, kad jaunuolis buvo neblaivus. Išvaduotas agresyvus vaikinas bandė sumušti greitosios pagalbos medikus. Todėl policininkai jį surakino antrankiais. Jis išvežtas į psichiatrinę ligoninę.

Pasak vietos gyventojų, šis jaunuolis ant kamino užsilipo ne pirmą kartą. Anksčiau ši pramoga jam baigdavosi sėkmingai - parūkydavo ir nulipdavo žemyn. O šįkart jis įkrito į kaminą. Tai matę vaikai apie nelaimę papasakojo suaugusiems, o šie pranešė Bendrajam pagalbos centrui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.