„Tai automobilis tiems, kas mėgsta ekstremalumą, ieško naujų emocijų bei iššūkių. Tiems, kas nori visko viename, kas nori išskirtinių techninių galimybių, kurios siūlo aukščiausią laisvės jausmą ir saugumą, – sako Thomas Ingenlathas, „Volvo Car Group“ dizaino viceprezidentas. „Volvo Concept XC Coupe“ yra priderintas aktyviam gyvenimo būdui. Jo sugebėjimai puikiai integruoti į sofistinę išvaizdą. „Concept XC Coupe“ yra pasirengęs jus nunešti į nuotykių erdvę ir atgal“.

Vadovaujant „Volvo“ dizaino vadovui Th. Ingenlathui pagal naują „Volvo“ platformą „Scalable Product Architecture“ jau sukurti trys koncepciniai automobiliai. Dviejų durų, keturių vietų „Volvo Concept XC Coupe“ turi stiprų ryšį su „Volvo Concept Coupe“. Tačiau didesni, 21 colio ratai, labiau akcentuotos ratų arkos ir aukštesnė stogo linija suteikia didesnio stabilumo įspūdį.

Kol kas gamintojai neatskleidžia jokių techninių šios koncepcijos detalių, visa tai turėtų paaiškėti Detroite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)