Britų portalo Telegraph.co.uk atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad vienas iš keturių šunų ir kačių turi savo profilį socialiniuose tinkluose. Apklausus gyvūnų šeimininkus paaiškėjo, kad 13 procentų kačių turi savo profilį „Facebook“ tinkle ir 9 procentai šunų turi profilius „Twitter“ tinkle. 2 procentai šunų netgi turi savo blogus.

Taigi, portalas pristato populiariausių gyvūnų internetinėje erdvėje sąrašą.

Šunelis Boo. „Facebook“ gerbėjai: 15 milijonų

Kas jis? Boo yra mažas šunelis, šiek tiek panašus į meškiuką. Daug kas mano, kad jis yra mieliausias šuo pasaulyje. Galbūt dėl to jo nuotraukomis iliustruota ne viena knyga, jis yra modelis ir turi tiek daug gerbėjų socialiniuose tinkluose.
Šuo Boo

Katė paniurėlė. „Facebook“ gerbėjai: 6 milijonai

Kas ji?: Katė paniurelė tapo beprotiškai populiari dėl savo pikto veido. Interneto komentatoriai su jos nuotrauka sukūrė daugybę pokštų, pavyzdžiui, „Džiaugiuosi, kad šiandien tavo gimtadienis, nes tu esi metais arčiau mirties“, „Kas tavęs nenužudo... mane nuvilia“ ir taip toliau.
Katė paniurelė

Kačiukas Graham. „Twitter“ sekėjų: 99500

Kas jis?: Šis kačiukas toks populiarus, nes yra anglų dainininko Edo Sheerano augintinis. Muzikantas nusprendė paskelbti katino gyvenimo akimirkas „Twitter“ socialiniame tinkle. Jis išgelbėjo kačiuką ir jį priglaudė.
Kačiukas Graham

Šuo Maggie May. „Twitter“ sekėjų: 27000

Kas ji?: Maggie May yra viena iš dviejų pasaulio teniso žvaigždės, brito Andy Murray'aus, šunų. Socialiniame tinkle visuomet atsiranda nuotraukų, kur ji matuojasi tenisininko medalius. Dėl to gyvūnas taip išpopuliarėjo socialiniame tinkle.
Maggie May

Meredith Swift. „Twitter“ sekėjų: 10000

Kas ji?: Ji yra JAV atlikėjos Taylor Swift katė. Žvaigždės katė turi nemažai sekėjų ir naują sesę, kuri dar neturi socialinio tinklo paskyros.
Meredith Swift