112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje į Jaučio ženklą atkeliavus Venerai, pagrindinį dėmesį norėsis skirti esminiams, konkretiems, materialų pagrindą stiprinantiems sprendimams ir veiksmams. Esant artimai Marso ir Neptūno pozicijai stiprės kūrybingumas, lengviau rasite situacijoms ir netikėtus sprendimus.

Savaitės vidurys, Marsui atkeliavus į Avino ženklą, pasižymės stipria energija. Nukreipkite ją tiems darbams ir reikalams, kuriuos galėtumėte atlikti išsyk.

Ketvirtadienis, Mėnuliui judant Vandenio ženklu, gali būti dosnus naujų idėjų, įdomių sumanymų. O penktadienį daugiau dėmesio skirkite finansiniams reikalams. Ši ir šeštadienio dienos taip pat palankios tvarkyti buitį, remonto-statybų darbams atlikti.

O sekmadienis, Motinos diena, šauni šeimos šventei, renginiams, artimųjų susitikimams.

Sėkmės jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, galinti priminti sporto varžybas.

Jos dienomis jūsų ženklu judant Chironui, Kylančiam Mazgui ir Merkurijui, jau pirmosiomis savaitės dienomis kaupsite jėgas būsimam startui.

Jam metas savaitės viduryje į jūsų ženklą atkeliavus Marsui. Tad imkitės svarbiausiųjų jums reikalų, projektų įgyvendinimo.

Saulei, Venerai, Jupiteriui ir Uranui keliaujant Jaučio ženklu, ketvirtadienis tiktų darbų paieškoms, dalykiniams susitikimams, nekilnojamo turto operacijoms. Penktadienis jums anksčiau pradėtųjų projektų užbaigimui. Tiktų statybų-remonto darbų tęstinumui.

Šeštadienis palankus siekiantiems pergalių sporte, aktyviai fizinei veiklai tvarkant namų aplinką, ar darbuojantis sode, tiktų persikraustymui į naują gyvenamą vietą. Sekmadienį paminėkite Motinos dieną, daugiau laiko skirkite artimiesiems, kūrybingam šeimos poilsiui.

112
Kitas

Jautis