Klasikinės rožės

Rožes - klasikinės vestuvių gėlės. Jos dvelkia romantika ir pasižymi spalvų įvairove. Populiariausios - ryškiai raudonos ir rožinės. Rudenį taip pat mėgstamos oranžinės, geltonos, kaštonų spalvos rožes. Didelė rožių puokštė galėtų papuošti užkandžių barą, o mažesnės - individualius staliukus.

Vaisiai ir gėlės

Kompozicijas gali sudaryti ne tik gėlės, bet ir vaisiai. „Paskaninkite“ vynuogėmis, obuoliais ar kriaušėmis. Puokštes taip pat galima puošti klevo lapais ar javų varpomis.

Gėlės krepšeliuose

Į krepšelius sudėtos rudeniškos gėlės atrodo paprastai, bet nuostabiai. Rinkitės pintus žemės spalvų krepšelius, o jų rankenėles papuoškite derančiais kaspinėliais.

Vainikai

Vainikais iš rudeniškų gėlių galite papuošti bažnyčią, juos sukabinti ant salės sienų ar dekoruoti automobilius. Jei vainikas pagamintas iš šilko gėlių, jis liks kaip prisiminimas ir galės papuošti jaunųjų namus.

Gėlės moliūguose

Neįprastu, bet rudenišku akcentu gali tapti išskobti moliūgai ir į juos pamerktos gėlės. Tik neišskobkite jų per anksti, kad iki šventes nesuminkštėtų. Galima įsigyti ir keramikinių moliūgų, tačiau tai bus papildomos išlaidos.

Puikiu stalo akcentu gali tapti ir meniškai išraižyti moliūgai, pavirtę fantastiškais spalvingais gėlių žiedais.

Tortas su gėlėmis

Svarstydami galimus kompozicijų variantus, nepamirškite, kad gėlėmis galite papuošti ir vestuvinį tortą. Pasiteiraukite konditerių, ar jie galėtų parūpinti ir specialų gėlių laikiklį. Floristo paprašykite sukurti atitinkamo dydžio ir formos puokštę iš pasirinktų gėlių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją