Po to paskelbiama kaina – 20 kartų. Tai reiškia, kad tiek kartų jaunikis turi patenkinti nuotakos motiną.

Būsimoji uošvė ir jaunikis paliekami dviese trobelėje ir aprūpinami maistu bei gėrimais neribotam laikui. Kai kurie jaunuoliai pabėga po savaitės taip ir neišlaikę egzamino.

Palikuonys

Afrikiečių gentyse didelis dėmesys skiriamas vaikams, nes jiems privalu rūpintis savo tėvais. Tad savaime suprantama, kad kiekviena šeima nori turėti kuo daugiau vaikų.

Vis dėlto ne visos afrikietės moterys gali pasigirti savo visaverčiais vyrais. Todėl genties vadas turi padėjėją, kuris atleidžiamas nuo darbų tam, kad esant reikalui didintų genties narių skaičių.

Norinčiųjų tapti tokiais vado padėjėjais laukia išbandymas. Kelias savaites jiems draudžiama turėti lytinių santykių. Po to centrinėje kaimo aikštėje skambant būgnams prasideda vaikų neturinčių jaunų moterų erotinis šokis. Vyrai pasipuošia liūto kailiais ir uodegomis talžo moteris, kol jos seksualiai susijaudina.

Po to vyrai demonstruoja savo vyriškumą ir galimybes, jėgą ir apsukrumą. Galop išrenkamas nugalėtojas, stiprus ir ištvermingas kaip jautis.

Po to kaime prasideda visuotinė šventė, kurioje nugalėtojas nedalyvauja. Jis tą pačią akimirką su minia moterų užsidaro trobelėje.

Kas ką išrinks

Šiaurės vakarų Afrikoje gyvenančios gentys kiekvieną mėnesį organizuoja seksualinę loteriją. Susirinkusios moterys į krepšį sumeta savo erotinius talismanus, o juos traukdami vyrai išsirenka moterį vienai nakčiai.

Labiausiai džiaugiasi tie, kuriems atitenka pačios gražiausios ir seksualiausios moterys. Akimirksniu jie griebia savo grobį ir tempia į šalia esančius krūmus, iš kurių neišlenda iki ryto.

Tie, kuriems tenka praleisti naktį su senėmis, liūdi, bet toks paprotys – vyras, atsisakęs mylėtis su moterimi, kurios talismaną jis ištraukė, daugiau niekada neturės teisės dalyvauti tokio pobūdžio loterijose.

O kaip džiaugiasi senyvo amžiaus moterys, kai turi galimybę į savo trobesius nusitempti sveikus ir stiprius vyrus, nors jie priešinasi kaip užsispyrę asilai!

Sekso rekordai


Šiuolaikiniai sekso gigantai savo partnerius skaičiuoja ne dešimtimis, o šimtais. Seksologai nustatė, kad patys aktyviausieji iš mūsų per visą gyvenimą spėja pasimylėti su 500–1000 partnerių. Vis dėlto iki Don Žuano ar madam Monmoransi jiems dar toli...

Nuostabiausias visų laikų ir tautų lovelasas Don Žuanas turėjo daugiau nei 2 tūkst. meilužių. Nuo jo neatsilieka ir Žoržas Simenonas. Jeigu tikėtume gana drąsiu šio rašytojo pareiškimu, jo miegamasis gali paliudyti apie orgijas su daugiau nei 5 tūkst. kerinčių ponių.

Georgas IV, gyvenęs XVIII ir XIX amžių sandūroje, taip pat nepasižymėjo lytiniu susilaikymu. Visų savo meilužių jis prašydavo duoti po garbanėlę, kad ilgai ilgai jas prisimintų.

Po lovelaso mirties jo miegamajame buvo aptikta 7 tūkst. 600 garbanėlių, ekspertų teigimu, priklausančių skirtingoms moterims.

Erotinėmis novelėmis išgarsėjęs Gi de Mopasanas buvo žinomas ir savo unikaliu seksualiniu pajėgumu. Šeši kartai per valandą nesuvaldomo sekso: tai visai neblogas rezultatas netgi sveikata trykštančiam viduramžių atstovui.

Stipriosios žmonijos pusės ramybėje nepalikdavo ir nepakartojamoji madam Monmoransi, kilminga prancūzė. Apie tai, kad seksualioji viliokė turėjo 4694 kavalierius, liudija šios damutės įrašai dienoraštyje.

Mesalina, romėnų imperatoriaus Klaudijaus žmona, įėjo į istoriją ne tik savo vyro dėka. Ji išgarsėjo visame pasaulyje dėl savo seksualinio nepasotinamumo. Pavyzdžiui, žinoma, kad gražuolė vos per 26 dienas lengvai ir nerūpestingai patenkino 150 įvairių socialinių sluoksnių romėnų, netgi vergų.

Istorija pasakoja, kad Egipto valdovė Nefertitė dievino laukines orgijas iškart su keliais vyriškiais.

Su tokiomis sekso legendomis gali lygintis nebent šiuolaikinių pornofilmų žvaigždė Džonas Holmsas, per savo ne itin ilgą 44 metų gyvenimą, kurį nutraukė AIDS, turėjęs apie 14 tūkst. sekso partnerių.

Žmonija apmirusia širdimi laukia naujų rekordų.