Seksualinis susijaudinimas – ne visada lengvai pasiekiama būsena. Laimei, partneriai gali vienas kitam padėti. Tikra tiesa, kad tokiais atvejais veiksmingai gelbsti erotiški apatiniai ir romantiška muzika. Bet šįkart – apie stebuklingą žodžių galią.

Prabilti lovoje poezijos kupletais niekas tikrai nesiūlo. Pakaks vos vieno kito geidulingo žodžio, ištarto švelniai, su giliu atodūsiu.

Seksologė Emily Morse savo sekėjus „Twitter“ paragino pasidalyti besimylint ištartomis frazėmis, suveikiančiomis it efektyviausias afrodiziakas, rašo dailystar.co.uk.

Į raginimą sudalyvauti atvirumo seanse sureagavo per 146,9 tūkst. socialinio tinklo naudotojų. Netruko paaiškėti, kad žmonės linkę atvirauti ir noriai dalijasi intymaus pobūdžio patarimais.

Štai keli po E. Morse kvietimu atsiradę įrašai: „Tuoj baigsiu“, „Tu mano“, „Baik dėl manęs“, „Paimk mane“, „Priversk mane klykti iš geismo“.

Vienas humoro jausmu akivaizdžiai nesiskundžiantis šmaikštuolis parašė, kad, jo galva, akivaizdžiai jaudinančių frazių sąrašą turėtų papildyti ir „Pusryčiai paruošti“!

Tarytum reziumuodama srautu pasipylusias frazes E. Morse pareiškė mananti, kad ypač karšta sekso kibirkštimi paprastai tampa vienu žodžiu išreikštas klausimas „Patinka?“

Reikalas tas, kad galite netgi labai gerai pažinoti savo partnerį (-ę), bet tobulumui juk nėra ribų, ar ne?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją