Sveikatingumo trenerė Brigita Petrulė sutinka, kad šiais laikais žmonės dažnai patiki reklamomis ir susigundo lengvais būdais, kaip numesti svorio. „Dažniausiai žmonės patiki papildų reklamomis, kurios žada lengvai numesti svorio. Taip pat – savaitės atsilenkimų plokščiam pilvukui ir pan. Žmonėms sunku susigaudyti tarp informacijos ir reklamų gausos, todėl ir įvyksta nesusikalbėjimas“, – sakė moteris.

Anot jos, labiausiai moteris žavi lengvi būdai sulieknėti, kuriuos reklamuoja gražių linijų moterys. „Dažniausiai visos nori nusipirkti stebuklingą piliulę, kurią išgėrus nereikėtų daugiau nieko daryti, o tik laukti, kada nukris kilogramai. Iš man žinomų būdų, šiais laikais dauguma perka įvairius kokteilius, gėrimus, papildus“, – sakė specialistė. Paklausta apie lieknėjimo pleistrus, Brigita teigė tokių dar nebuvo girdėjusi, bet yra įsitikinusi, kad jei tokie pleistrai išties būtų efektyvūs, o ne apgaulė, pasaulyje neliktų nutukimo problemos. Deja, taip nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją