T. Beatie, kuris gimė moterimi, apibūdina save kaip „transseksualų vyrą“ teigia, kad dėl sprendimo turėti vaiką, jis susidūrė su diskriminacija ir medikų pašaipa.

Straipsnis, kuris pavadintas „Meilės darbas“, išspausdintas Los Andželo žurnale, skirtame lesbietėms, gėjams, biseksualams ir transseksualams.

T. Beatie teigia keisdamas lytį nusprendęs tik pašalinti krūtinę ir praeiti testosterono terapiją, tačiau neliesti reprodukcinių organų, su kuriais gimė.

T. Beatie legaliai yra vyras ir gyvena su žmona Nancy Bende, Oregono valstijoje. Dešimtmetį kartu gyvenanti pora teigia norėjusi turėti vaikų.

Kadangi T. Beatie žmonai pastoti nepavyko, pora nusprendė, kad kūdikį išnešioti turėtų pamėginti vyras.

T. Beatie liovėsi leidęsis hormonus ir jam vėl prasidėjo menstruacijos. Po metų, praėjus devynis gydytojus, jam pavyko pastoti, naudojant užšaldytą donoro spermą, tačiau nėštumas buvo negimdinis ir reikėjo atlikti operaciją.

Tačiau antrasis nėštumas buvo sėkmingas, ir poros dukra turi gimti liepos 3 d., teigiama straipsnyje.

T. Beatie sako: „Koks jausmas būti nėščiu vyru? Neįtikėtinas. Nors mano pilvas kasdien vis didėja, naujai gyvybei augant mano viduje, aš esu ramus ir įsitikinęs savo vyriškumu.“

„Nancy'ei aš esu jos vyras, nešiojantis mūsų kūdikį. Aš būsiu dukters tėvas, o ji bus mama. Mes būsime šeima.“

Nealas Brovermanas, žurnalo „The Advocate" redaktorius laikraščiui „The Daily Telegraph“ patvirtino, kad žurnalas kalbėjosi su vyruko gydytoju, kuris patvirtino, jog šis iš tiesų laukiasi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją