Užregistruotas pilietės ..., gyv. Telšiuose, Vilniaus g., pranešimas, kad pašto dėžutėje rado laišką su neaiškios kilmės milteliais. Informacija nepasitvirtino. Laiške buvo reklaminiai TEO lankstinukai bei nuolaidų kortelės.

Apie 7 val. pastebėta, kad įsibrauta į Varnių M. Valančiaus gimnazijos valgyklos patalpas, iš kurių pagrobti pilietei ... priklausantys beverčiai daiktai.

23.30 val. Šakių r., Kidulių k., Nemuno g., name įvyko sprogimas, kurio metu apgadinti baldai bei namų apyvokos daiktai. Žmonės nenukentėjo. Apie 7 val. Šakių r. PK pranešė, kad minėtu adresu nebuvo jokio sprogimo. Name griūdama sekcija su indais sukėlė garsą, panašų į sprogimą.

23.41 val. užregistruotas pranešimas, kad pranešėjas mato savo namo lange degančią šviesą, negali patekti į vidų, įtaria, kad ten gali būti vagys. Nuvykus išsiaiškinta, kad pranešėjas stipriai išgėręs, nesugebėjo atsirakinti durų, pašalinių asmenų viduje nebuvo.

Į regioninės Telšių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi pilietis A. P., gim. 1976 m., kuriam nustatyta galvos sumušimas, lūpos mušta žaizda, priekinių dantų stoka, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Tarp rugpjūčio 6 d. 16 val. ir rugpjūčio 30 d. 8.30 val. Radviliškio r., Karčemų k., sulaužius K. Š. buto duris, pavogti virtuvės kombainas, kampinis šlifuoklis, suvenyrinis automato Kalašnikov formos degtinės butelis ir beisbolo lazda.

Gautas pranešimas iš Alytaus aps. St. Kudirkos ligoninės, kad pristatytas ..., gyvenantis Alytuje, kurį namuose, konflikto metu keptuve sužalojo slaugytoja.

2-oje laiptinėje bėgioja, kelia triukšmą, skambinėja gyventojams į duris asmuo be kelnių.

Balandžio 6 d. 1.15 val. užregistruotas pranešimas, kad ant PC „Senukai“ stogo vaikšto žmogus. Buvo iškviestas PGV ekipažas. Su jų pagalba nuo stogo nukelti M. S., gim. 1989 m., nustatytas 1,41 promolės girtumas, V. M., gim. 1974 m., nustatytas 1,65 promilės girtumas, ir M. M., gim. 1990 m., nustatytas 1,79 promilės girtumas. Vienas iš vyrų buvo apsirengęs Kalėdų Senelio rūbais.

Užregistruotas pranešimas, kad 30-40 metų nepažįstamas žmogus siūlė neaiškias paslaugas (draudimo sutartis arba malkų).

21.20 val. Telšiai, Elektrinės g. Trumpas aprašymas: Gavo užsakymą atvežti picas į namus, o atvežus nurodytu adresu, niekas nepriima, siunčia „ant 3 raidžių“. baras patyrė didelius nuostolius. Pranešė barmenas.

Klaipėdiškė B. J. per pietus pastebėjo, kad yra sulaužyta jos buto durų spyna, sugadintos durys ir iš buto pradingo du obuoliai. 1 PK pareigūnai į areštinę uždarė 1964 m. gimusį Rumpiškės g. gyventoją A. P.

Užregistruotas pranešimas, kad Telšių r., Ryškėnų sen. prieš savaitę laiko dingo 16 metų vaikinas. Moteris teigia, kad skambinant sūnui į mobilųjį niekas neatsako. Nuvykus paaiškėjo, kad dingo ne vaikinas, o mergina. Buvo surasta pas kaimyną.

Trumpas aprašymas: Vyras apie 31 metų kepa vinis, kaimynai skundžiasi, kad agresyvus ir bijo prieiti.

Palangoje sugedus ir sustojus atrakcionų karuselei į Klaipėdos vaikų ligoninę dėl nenormalios gravitacijos buvo pristatyti keturi 10-14 m. vaikai.

Telšiai, Turgaus a. Miesto centre, prie meškos guli žmogus. Pranešė praeivė. Į VPK pristatytas I. K., gim. 1966 m., kuriam nustatytas sunkus (2,59 prom.) girtumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)