Kaip praneša Šiaulių policija, kol pareigūnai, iššokę iš automobilio, pribėgo prie „Citroeno“, vairuotojas persikaborojo ant galinės sėdynės ir bandė įtikinti juos, kad automobilį vairavo ne jis.

Nuo vyro sklido stiprus alkoholio kvapas.

Kai pareigūnai šiaip ne taip vyrą iškrapštė iš automobilio, sulaikytasis su jais susikibo, o po to puolė bėgti, tačiau netrukus buvo sulaikytas.

Besigrumiančiam su patruliais vyrui į pagalbą atpuolė iš automobilio iššokusi moteris, kuri buvo taip pat neblaivi. Aršūs šiauliečiai, priešindamiesi pareigūnams, suplėšė jų tarnybinę uniformą.

Kai sulaikytieji buvo nuvežti į policijos komisariatą, paaiškėjo, kad sulaikytieji - tai 28-nerių metų Rėkyvos gatvės gyventojas Ričardas Š. ir 47-metė jo mama. Abu jie uždaryti į areštinę.

Vyras neblaivus už vairo sėda dažnokai. Pirmąkart jį, lengvai apgirtusį, pareigūnai už vairo sulaikė 2004 metų sausio 14-ąją.

Po penkių mėnesių, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, Pramonės gatvėje jis sukėlė įskaitinį eismo įvykį, kurio metu buvo sužalotas žmogus. Nors teisės vairuoti jis neteko trejiems metams, tačiau pareigūnų ne kartą buvo sulaikytas už vairo.

Šių metų balandžio mėnesį jis vairavo automobilį ne tik be teisių, bet dar ir girtas. Na, o lapkričio 11-ąją neblaivaus Ričardo Š. vairavimą palaikė dar ir neblaivi jo mama.

Abiem jiems už pasipriešinimą valstybės tarnautojams pradėtas ikiteisminis tyrimas, o Ričardui Š. dar surašytas ir administracinio teisės pažeidimo protokolas už tai, kad nepakluso policijos pareigūnų reikalavimui sustabdyti transporto priemonę ir vengė girtumo patikrinimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją