Kaip rašo „Lietuvos rytas“, atvykus patruliams, krepšininkai jau buvo nuėję. Įvykio vietoje policijos pareigūnai sulaikė anksčiau teistą 26 metų Marių Š. Jis dirba pagalbiniu darbininku vienoje miesto įmonių.

Kad toks incidentas su „Žalgirio“ krepšininku buvo DELFI patvirtino ir klubo Komunikacijos direktorius Paulius Motiejūnas.

„Teko kalbėtis su pačiais krepšininkais, tai jų žodžiais tariant, vykstant į vakarinę treniruotę prie DeJuano Collinso gatvėje prikibo išgėręs pilietis ir tarp jų įvyko konfliktas. Laimė, mūsų žaidėjas nenukentėjo“, - DELFI sakė „Žalgirio“ atstovas.

P. Motiejūnas „Lietuvos rytui“ pasakojo, kad D. Collinsas su taip pat juodaodžiu draugu prieš vakarinę treniruotę buvo nuėję į parduotuvę. Kai užsieniečiai grįžo prie automobilio, jaunuolis jiems pažėrė rasistinių įžeidinėjimų, vadino negrais. Kai kuriose šalyse tai yra vienas didžiausių įžeidimų.

Užpuolikas grasino peiliu. Tačiau amerikiečiai jį atėmė ir užmetė ant netoliese esančio namo stogo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją