Tą patį rytą Kaune nuo keturių užpuolikų nukentėjo 42 metų vyriškis, kuris dėl kirstinių žaizdų rankose ir kojose paguldytas į ligoninę. Chuliganai vyrą užpuolė Kaune, netoli Vakarinio aplinkkelio 6a ir talžė beisbolo lazdomis bei kapojo kirviais.

Penktadienį apie 15 val. Vilniuje, Antakalnio g., konflikto metu iššovus iš pistoleto sužalotas 50 metų vyras. Nukentėjusysis dėl šautinių žaizdų nugaroje, suteikus med., pagalbą gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis po apklausos paleistas.

Šeštadienio vakarą 21 val. 30 min. Šilutės r., Balčių k., daugiabučio namo kieme, ginčo metu peiliu į nugarą ir kirkšnį mirtinai sužalotas 35-erių metų vyriškis. Įtariamasis nužudymu uždarytas į areštinę.

Šeštadienio pavakarę 18 val. 30 min. Švenčionių r., Pabradėje vyriškis peiliu sužalojo 22-ejų metų jaunuolį, kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (3,02 prom. alkoholio) 59-8-erių m. vyras sulaikytas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją