Anksčiau buvo manoma, kad žudikai britų studentei perpjovė gerklę dėl to, kad ji atsisakė dalyvauti sekso orgijoje, tačiau dabar kaltintojai teigia, kad mergina tapo žiaurių japoniškų komiksų mėgėjų auka.

Kiekvieno Perudžos mieste vykstančio teismo posėdžio metu atskleidžiama vis naujų šokiruojančių 21 metų merginos nužudymo aplinkybių.

Pasak BBC, dabar valstybinis kaltintojas teigia, kad nusikaltimo vykdytojai siekė tam tikrų mistiškų ar net satanistinių tikslų.

Prokuroro Juliano Minini teigimu, žudikai žiauriai nužudė studentę todėl, kad buvo paveikti japoniškų komiksų apie vampyrus. Tokią išvadą nusikaltimo tyrėjai padarė atlikę kratą vieno iš teisiamųjų – 24 metų Rafaelio Solecino – namuose.

Valstybinis kaltintojas siekia atkreipti teismo dėmesį į teisiamo vyro namuose rastą japoniškų komiksų (manga) žurnalą ir jame aprašomą istoriją, pavadintą “Paskutinis vampyras”. Žurnale yra paveikslėlių, kuriuose pavaizduotos kraujo balose gulinčios mirusios moterys.

Prokuroro manymu, šie komiksai puikiai iliustruoja tai, kas įvyko nužudytosios Meredith Kerger miegamajame, praneša “Sky News”.

Kruvini vampyrų nuotykiai galėjo “įkvėpti” nuo narkotikų apsvaigusius žudikus žiauriai susidoroti su mergina. Be to, nužudymas buvo įvykdytas tuomet, kai buvo švenčiama Helovyno šventė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją