„Šiaulių energijoje“ valytoja dirbusi moteris iš namų Dariaus ir Girėno gatvėje išėjo paryčiais, apie 5 val. Į darbą ji visada eidavo tuo pačiu keliu – pro gimnazijos stadioną ir šalia esantį vaikų darželį.

Kai moteris nepasirodė darbe, jos ieškoti telefonu ėmė kažkas iš bendradarbių – paskambino jos vyrui. Išgirdęs, kad žmona neatėjo į darbą vyras sunerimo ir kreipėsi į policiją. Pareigūnams moters dingimas pasirodė įtartinas ir jie iškart pradėjo jos ieškoti. Pasak Šiaulių pareigūnų, policininkai kartu dingusiosios sutuoktiniu ėjo jos įprastu keliu į darbovietę. Apie 10.30 val. jie rado moters palaikus stadiono gyvatvorės krūmuose.

Moteris buvo nuoga, su smurto žymėmis veide. Ekspertai aiškinasi ar ji buvo išžaginta.

Be mamos liko mažametis vaikiukas.

Mieste jau sklando gandai apie seksualinį maniaką. Kalbama, neva dingusi dar viena moteris. Tačiau Šiaulių policijos pareigūnai gandus apie dar vieną galimą auką neigia.

Policija prašo šiauliečių, ketvirtadienio rytą girdėjusių pagalbos šauksmą, mačiusių įtartinus asmenis, ar turinčių kitokios informacijos apie šį nusikaltimą, paskambinti telefonais (8-41) 397 376, (8-41) 397 302, taip pat bendru pagalbos telefonu 112, arba užeiti į Šiaulių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą ( Aušros al. 19).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją