Kovo 26 d. apie 22 val. 20 min. skubiosios pagalbos tarnyboms pranešta apie avariją Šilalėje, Pietinio Kelio ir Dariaus ir Girėno g. žiedinėje sankryžoje.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad automobilis „Ford Focus“ nuvažiavo nuo kelio, nuvertė gatvės apšvietimo stulpą ir įvažiavo į griovį. Dalis stulpo gulėjo ant važiuojamosios kelio dalies.

Vairuotoją greitoji pagalba nuvežė į ligoninę.

Policijos duomenimis, vairuotojas (gim. 1984 m.), važiuodamas Šolių k., Šilalės r., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė ir kelio Šilalė–Šilutė žiedinėje sankryžoje nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, apgadino kelio ženklus bei apšvietimo stulpą su vaizdo stebėjimo kameromis.

Vairuotojas atsisakė tikrintis girtumą, ligoninėje paimtas kraujo mėginys.

Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių, nuo kelio surinko tepalus ir 6 arų plote išbarstytas automobilio detalių bei stiklo šukes.

Nuversto apšvietimo stulpo, neatjungus elektros tiekimo, patraukti nebuvo galimybės. Kol atvyko elektrikai, įvykio vietą saugojo policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją