Tuo metu Kauno tyrėjai, „Kauno dienai“ patvirtinę, kad rasti palaikai yra D.Kedžio, kol kas išsamesnės informacijos neteikia. Anot jų, viskas tiksliai bus žinoma trečiadienį ryte.

"Bet, kad tai yra D.Kedžio palaikai, mūsų turima informacija neleidžia tuo abejoti, Nebent vėliau gali paaiškėti, kad mes visi skaudžiai klydome, bet vargu ar taip bus", - kalbėjo pareigūnai.

"Radome ir atpažinome", - abejones, ar tikrai aptiktas 37 metų D.Kedžio kūnas, antradienį vakare dienraščiui „Lietuvos rytas “ teigė tyrimui artimas šaltinis. Šalia kūno Kauno marių pakrantėje gulėjo pistoletas "Baikal Iž 79-8" ir dėtuvė su devyniais šoviniais.

Tiksliai žinoma, kad tai ne D. Kedžiui savigynai išduotas ginklas, mat šis buvo rastas prie nužudytos buvusios garliaviškio sugyventinės Laimutės Stankūnaitės sesers Violetos Naruševičienės kūno.

Ekspertai turėtų pasakyti, ar tikrai būtent iš pistoleto, rasto prie D. Kedžio kūno, buvo nušauta V. Naruševičienė ir pedofilija įtartas Kauno apygardos teismo teisėjas Jonas Furmanavičius.

Taip pat neliko abejonių, kad itin šaltą praėjusią žiemą D.Kedžiui kažkas buvo suteikęs prieglobstį, aprūpindavo maistu ir tiksliai žinojo jo slėptuvę.

Esą buvo svarstomos kelios mirties priežastys - jis mirė perdozavęs kvaišalų, nusinuodijo arba vyriškį tiesiog ištiko staigi mirtis. Tačiau, anot tyrėjų, galimas narkotikų vartojimas kategoriškai atmestas.

Artimųjų nuomone, garliaviškis buvo nužudytas.

Manoma, kad D.Kedžio širdis nustojo plakusi antradienį arba trečiadienį. Mirties priežastis turėtų būti įvardyta šiandien.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)