Už žemės sklypų pasisavinimą nuteistas V.Jasevičius iš Lietuvos dingo, kai reikėjo krautis mantą ir vykti į pataisos namus. Buvo paskelbta bėglio paieška, tačiau kelerius metus nepavyko aptikti jokių jo pėdsakų.

Viltis sekliams atgijo, kai buvo pastebėta, kad socialiniame tinkle „Facebook” atsirado V.Jasevičius.

Netrukus pareigūnams nebeliko abejonių, kad tai ieškomas bėglys, nes kaip jo draugai užsiregistravo tie patys asmenys, su kuriais jis anksčiau bendravo.

Ko gero, lemiama bėglio klaida tapo tai, kad jis įdėjo savo nuotrauką, darytą Margaritos salos fone.

2004 metų Atėnų olimpiados dalyvio boksininko Rolando Jasevičiaus tėvo pavardė prieš keletą metų Lietuvoje buvo minima keliose baudžiamosiose bylose. Jis buvo ir kaltinamasis, ir nukentėjusysis.

Iš Lietuvos pareigūnų akiračio V.Jasevičius dingo 2006 metais. Į ieškomų žmonių sąrašą jį įtraukęs Interpolas nurodė, kad už turto pasisavinimą ieškomas lietuvis moka ispanų kalbą.

V.Jasevičius iš Lietuvos dingo neatlikęs laisvės atėmimo bausmės, kuri jam buvo skirta už žemės sklypų įsigijimą sukčiaujant.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją