Viename name su žuvusiuoju gyvenę kaimynai pasakoja, kad išgerti mėgstantis bei vienas gyvenantis kaimo gyventojas vertėsi padieniais darbais, o viską, ką uždirbdavo, pragerdavo. Kartu gerdavo ir kaimynai.

Ne išimtis buvo ir lemtingasis vakaras. Neblaivūs pažįstami pasakoja, kad nelaimėlio namuose buvo geriama. Rytą po nelaimės kaime beveik nebuvo su kuo pasikalbėti – visi sutikti suaugę žmonės buvo arba jau girti, arba dar neišsiblaivę po vakarykštės dienos.

Policija praneša sulaikusi įtariamąjį. Jis, taip pat girtas, surastas už kelių kilometrų esančioje gyvenvietėje. Sulaikomas įtariamasis nesipriešino. Neatmetama, kad žmogžudyste įtariamam neblaiviam asmeniui nelaimės vakarą galėjo būti smarkiai sutrikusi sveikata.

Anot pareigūnų, bus kreiptasi į medikus, kad jie ištirtų, ar įtariamas žudikas suvokia, kas nutiko. Esą apklausiamas jis buvo toks sutrikęs, kad kilo įtarimų, jog žmogus ligotas arba jį taip paveikė alkoholis.

Įtariamąjį žmogžudyste teismas leido suimti mėnesiui. Tai policijai gerai žinomas smurtautojas, kartą jau teistas. Kaime kalbama, kad šis asmuo buvo užpuolęs ir sužeidęs savo brolį.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją