Pirminiais duomenimis, du narkomanai taksi važiavo į čigonų taborą. Pakeliui vairuotojas užsuko į degalinę „Lukoil“ įsipilti dujų. Čia įvyko kažkoks konfliktas tarp vairuotojo ir keleivių. Vienas iš jų išsitraukė peilį ir smogė juo į širdies plotą. Po to žudikas spruko, pakeliui išmetė peilį.

Sužalotas taksistas dar sugebėjo paskambinti į Bendrąjį pagalbos centrą. Jis prašė greitosios pagalbos, detaliai apibūdino užpuolikus.

Policijos patruliai sureagavo labai greitai. Netrukus jie sučiupo įtariamąjį žudiką. Jo bendrakeleivį policininkai sučiupo vaikštinėjantį greta degalinės. Paskui pareigūnai rado ir išmestą nusikaltimo įrankį

Kol kolegos gaudė įtariamuosius, vienas ekipažas atskubėjo į nusikaltimo vietą. Pasak pareigūnų, vairuotojas dar buvo gyvas, bet kalbėti jau negalėjo. Netrukus vyriškis mirė. Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo mirtį.

Nužudytajam G. M. – 32 metai. Sulaikytieji kiek vyresni: Ž. A. - 41 metai, A. K. - 39 metai. Nustatinėjama, dėl ko kilo konfliktas, taip pat aiškinamasi, ar šie du narkomanai ir vairuotojas nebuvo pažįstami.

Senas „VW Passat“ pažymėtas bendrovės „Filex auto“ emblema. Šios įmonės vadovai teigia, kad vairuotojas nužudytas ne darbo metu.

Ketvirtadienį vakare kriminalistai DELFI sakė išsiaiškinę, kad bent jau iš matymo vairuotojas ir abu narkomanai buvo pažįstami. Konfliktas kilo dėl kažkokios menkos priežasties, „žodis po žodžio“. Ž. A. prisipažino smogęs mirtiną smūgi peiliu. Abu sulaikytieji uždaryti į areštinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)