Sekmadienį, apie 14.30 val. Šiaulių rajone, kelio Šiauliai - Palanga 15-ame kilometre Kelių policijos biuro magistralinių kelių priežiūros būrio pareigūnams nestojo stabdomas motociklas „Alka H13“.

Jo vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo Šiaulių link. Beje, jis buvo stabdomas ne dėl kokio nors pažeidimo, o patikrinimo metu - vyko prevencinė priemonė "Šalmai ir diržai".

Mieste motociklininkas, pasak pareigūnų, važiavo baisiai: kirto sankryžas degant raudonai šviesai, lėkė prieš eismą, greitis buvo apie 150 kilometrų per valandą. Jį gaudė jau ne tik Kelių policija, bet ir miesto patruliai. Bet perlėkęs Šiaulius Panevėžio kryptimi motociklininkas apsisuko ir vėl nuvažiavo Palangos link.

14.45 val. Šiaulių šiaurinio aplinkelio 8-ame kilometre jis pabandė pervažiuoti į kitą kelią ir, nuvažiavęs nuo asfalto, krito. Šlaunikaulį susilaužęs panevėžietis R. M. paguldytas į ligoninę. Pareigūnai sako nesuprantą, kodėl jis nestojo ir bėgo: motociklininkas buvo blaivas, su šalmu, turėjo visus reikalingus dokumentus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją