„Vos prikišus galvą arčiau šulinio angos išvydome šlykštų vaizdą. Kas ten gali būti? Katinas... Matėsi, kad jis ten įmestas neseniai, nes vis dar plūduriuoja vandens paviršiuje. Teko pririšti kibirą su virve ir ištraukti vargšo katino lavoną.

Visi buvo šoke. Pats katinas ten negalėjo įšokti, nes ant šulinio viršaus buvo uždėtos kelios lentos. Beliko vienintelis atsakymas - gyvūną į šulinį kažkas įmetė. Ar įmetė gyvą ar negyvą, šito nesužinosime, bet taip pasielgti galėjo bejausmis, be skrupulų žmogus.

Vanduo buvo užterštas katino lavono skaidulomis ir jo išskyromis, todėl pavasarį teko visą vandenį išpumpuoti ir dezinfekuoti šulinį“, - nemalonumus prisiminė Karolis.

Pavasarį nutiko vėl panaši istorija - tik šį kartą šulinyje buvo gana didelis šuo.

“Šį kartą iškilo dar didesnė problema, neturėjome kaip ištraukti lavono, todėl paskambinome vyrukams, kurie kasė mūsų šulinį - jie sakė skambinti jei iškils problemų.

Papasakojus jiems apie šiuos protu nesuvokiamus pasityčiojimus iš gyvūnų, šulinių specialistai nusistebėjo: "Jau daug metų dirbam šulinių versle, bet nieko panašaus neteko girdėti, ir iš kur atsiranda tokių psichų?", - pasakojo Karolis.

“Tragiškos kalės ir, tikriausiai, jos šunelių žudynės sukrėtė ne tik mus, bet ir Gyvūnų teisių apsaugos tarnybą, kuri yra girdėjusi įvairiausių gyvūnų kankinimo istorijų”, - teigė DELFI skaitytojas.
Jis sako, kad policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas, pareigūnai paėmė šunų kūnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją