Naujausiomis žiniomis, nuo skustagalvio krepšininko draugo nukentėjęs televizijos darbuotojas nutarė kreiptis į policiją.

Sunkiai laikėsi ant kojų

K. Lavrinovičius „Bix“ svaigiaisiais gėrimais vaišinosi su dviem bičiuliais. Apie krepšininko, kurį vien dėl ūgio lengva pastebėti, linksmybes sužinoję žurnalistai kompanijai nepatiko.

Kaip DELFI teigė įvykio liudininkai, krepšininko bičiulius suerzino LNK televizijos operatorius. Kolegos ginti stojo vairuotojas. Tuomet vyriškis ir nukentėjo – liudininkų teigimu, K. Lavrinovičiaus bičiulis smogė jam į galvą.

K. Lavrinovičius su bičiuliais atrodė gerokai įkaušęs. Pats krepšininkas, anot baro svečių, sunkiai pastovėjo ant kojų ir po kurio laiko prigulė ant suoliuko.

Kreipsis į policiją

LNK Žinių tarnybos prodiuseris Petras Lingė DELFI teigė, jog vairuotojas patyrė smūgį į veido sritį. Tuoj po incidento LNK darbuotojai išvažiavo ir toliau santykių su K. Lavrinovičiaus kompanija nesiaiškino.

„Vairuotojui praskelta lūpa“, - kalbėjo P. Lingė. Paklaustas, ar smarkiai sužalotas televizijos darbuotojas, jis teigė, jog vyriškio lūpa „dabar nebekraujuoja“.
Pasak jo, nuo krepšininko bičiulio nukentėjusiam vairuotojui pasiūlyta dėl incidento kreiptis į policiją. „Dabar jis svarsto, ar kreiptis, ar ne“, - netrukus po incidento sakė P. Lingė.

Po kurio laiko LNK darbuotojas apsisprendė. Jis K. Lavrinovičiaus draugą skųs policijai. Pirmadienį pavakare P. Lingė DELFI pranešė, kad vairuotojas nuvyko pas medikus, kad šie nustatytų, kiek rimtai vyriškis sužalotas. Po medikų apžiūros vairuotojas nutarė keliauti tiesiai į policiją ir parašyti pareiškimą dėl incidento.

K. Lavrinovičius ir jo brolis Darjušas į Lietuvos rinktinę šiemet nepateko.
„Suprasdamas jo tą fizinę būklę, aš įsivaizduoju, kad jam rinktinėje gali būti sudėtinga. Bijau šioje vietoje rizikuoti. Dėl jo buvusių traumų ir operacijų yra tikimybė, kad jam gali pablogėti“, - taip gegužės pabaigoje savo motyvus, kodėl šiemet K. Lavrinovičiaus nebus rinktinėje, paaiškino vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra.

Krepšininkas atstovauja Sienos „Montepaschi“ klubui (Italija). Pernai puolėjas su „Montepaschi“ pasirašė naują trejų metų kontraktą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1142)