Pirminiais duomenimis, nusikaltimas įvykdytas per išgertuves. Aplinkybes policija vėlų penktadienio vakarą dar aiškinosi.

Kaip DELFI sakė Vilniaus apskrities policijos viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis, tą patį vakarą mergaitė išvežta medikų apžiūrai. Vėlų penktadienio vakarą A. Mikulskis sakė, jog dar negalima tvirtai teigti, kad nusikaltimas tikrai buvo – reikia apklausti liudininkus, įtariamąjį, sulaukti medikų apžiūros rezultatų.

Šeštadienį ryte pareigūnai teigė, jog negali nieko komentuoti, kol negaus medikų išvados - ją tikimasi gauti antradienį.

Tačiau jie patvirtino, jog po liudytojų apklausų, naktį iš penktadienio į šeštadienį, sulaikytas antras įtariamasis. Abu vyrai sulaikyti dviem paroms. Prokuratūra spręs, ar kreiptis į teismą dėl jų suėmimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją