Po neįtikėtino laimėjimo nepastebimas A.Šneliaus gyvenimas viename Čikagos priemiesčių buvo apvirtęs aukštyn kojomis. Dėkodamas Dievui jis kartu su žmona Ursula pasiėmė čekį, pripirko namų visiems šeimos nariams, antikvarinių automobilių, negailėjo pinigų labdarai ir planavo daug keliauti.

Praėjo devyneri metai. A.Šnelius iš savo miesto niekur taip ir neišvažiavo, žmona mirė, o jis vos sukrapšto pinigų mokesčiams.

"Noriu visko atsikratyti ir grįžti ten, kur gyvenau prieš laimėjimą", - "Lietuvos rytui" prisipažino 72 metų A.Šnelius, vienas gyvenantis dideliame 370 kvadratinių metrų name, kurio nepavyksta parduoti. LIETUVOS RYTAS

Staiga praturtėjęs jis nusipirko aštuonis namus ir leido jais naudotis šeimos nariams - būstais aprūpino ne tiktai dukterį, bet ir tris sūnus, dvi žmonos seseris. Visa giminė persikėlė iš vidutinės klasės priemiesčio Berbanke į turčių kvartalą Palos Haitso gyvenvietėje.

Nepraėjo nė dešimt metų, ir A.Šnelius skaičiuoja centus. "Gyvenu ties skurdo riba", - prisipažino Amerikos lietuvis.

Nesvarbu, kad jam vis dar priklauso keturi namai. Prasidėjus finansų krizei smuko jų kaina, o pirkėjų neliko. Ištirpo grynieji, o nekilnojamojo turto mokesčiai išaugo. Milijonieriaus pasaka pavirto draiskalais.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją