Visagaliais pasijutę emigrantai neretai patys provokuoja muštynes arba griebiasi smurto ir patenka už grotų. Triukšmingai pramogauti į Panevėžio naktinius klubus sulekia iš visos apskrities. Tai patvirtino ir praėjusios šventės, per kurias policijos pareigūnams ne kartą teko tramdyti savo jausmų nebevaldančius iš užsienio pasiausti atvykusius lietuvius.

Kiekvienais metais Panevėžio policijos pareigūnai bei verslininkai su nerimu laukia per Kalėdas ir Naujuosius metus sugrįžtančių svetur uždarbiaujančių lietuvių antplūdžio. Ne išimtis buvo ir praėjusių metų pabaiga. Keletas panevėžiečių įsivėlė į konfliktus, kurių aplinkybes tenka aiškintis policijai. Tik dabar miesto verslininkai ir policijos pareigūnai gali lengviau atsikvėpti.

Naktinių klubų vadovai pastebėjo, kad užsienyje padirbėjusių žmonių elgesys neretai pasikeičia. Jie viską matuoja tik pinigais ir mano, kad bet ką galima nusipirkti. Tokie pigiais blizgučiais stengiasi išoriškai išsiskirti iš kitų.

Neretai emigrantai dėl savo pačių elgesio tampa nusikaltėlių aukomis. Prie baro jie demonstruoja savo storas pinigines, giriasi aplinkiniams.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją