Šis incidentas įvyko pirmadienį maždaug 13 val. 45 min. vietos laiku, kai 37 metų moteris Nacionaliniame Vestminsterio banke Vizbičo turguje „Market Place“ išsigrynino 180 svarų (720 litų), rašo cambstimes.co.uk.

Užpuolikas sekė įkandin moters, o tuomet ištraukė raudoną piniginę su pinigais ir pabėgo.

Detektyvas inspektorius Dave`as Murphy teigė: „Auka pati vijosi užpuoliką. Tuomet du nepažįstami vyrai (abu Lietuvos piliečiai) suprato, kas vyksta, ir šoko ant bėglio“.

„Abu lietuviai laikė užpuoliką prispaustą prie žemės, kol galiausiai atvyko policija ir jį sulaikė. Moteris atgavo ir piniginę, ir pinigus. Labai gražu, kad nepažįstami žmonės įsikišo ir padėjo nusikaltimo aukai“, - pažymėjo D. Murphy.

Paaiškėjo, kad moterį buvo užpuolęs 32 metų Estijos pilietis Ruslanas Žuravliovas. Jam buvo pateikti kaltinimai vagyste. Antradienį už šį nusikaltimą Kings Lynno magistratai jam skyrė tris mėnesius kalėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (335)