Ketvirtadienį baigiantis darbo dienai generalinis prokuroras teigė, kad A. Kliunka labai apgailestauja dėl to, kad trečiadienį atėjo į darbą neblaivus (lengvas girtumas). D. Valys tvirtino, kad nespaudė A. Kliunkos rašyti atsistatydinimo pareiškimą, jis tai padarė savo noru.

D.Valys patvirtino, jog praėjusių metų pabaigoje kalbėjosi su A. Kliunka apie ONKTD reorganizaciją bei vadovų rotaciją. Departamento vadovui buvo pasiūlyta vadovauti Generalinės prokuratūros skyriui.

ONKTD reorganizacija turėtų įvykti dar šį mėnesį. Tada bus skiriamas naujas jo vadovas, kurio kandidatūra dar nepasirinkta. Departamente bus įsteigti du skyriai. Generalinis prokuroras sakė turįs priekaištų šiam departamentui, jo netenkina kai kurių bylų tyrimu (D. Valys neįvardijo tų bylų).

Penktadienį A. Kliunka kviečiamas į Vilniaus 3 policijos komisariatą, kur jis buvo pristatytas trečiadienio naktį iš klubo „Metro“. Barmenė pareigūnams pareiškė, kad girtas prokuroras ją įžeidinėjo, iškoneveikė ir t.t. Bet vėliau ji pakeitė savo parodymus. Ketvirtadienį Vilniaus 3 policijos komisariato viršininko pavaduotojas Gediminas Vidžiūnas DELFI sakė, kad barmenė parašė naują pareiškimą, kuriame teigia, kad A. Kliunka jos neįžeidinėjo, klube nesiautėjo, o tik užmigo ant kušetės ir jo nepavyko prižadinti.

Po penktadieninio pokalbio su A. Kliunka policininkai spręs, ar yra už ką jį bausti administracine tvarka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)