Tai V.Landsbergis pareiškė interviu savaitraščiui
.

V.Landsbergis teigia tik iš nuogirdų žinąs apie tai, kad konservatoriai Vilniuje esą kalbasi apie galimybę sudaryti koaliciją sostinėje su R.Pakso vadovaujamais liberaldemokratais.

Tėvynės sąjungos politinio komiteto pirmininko teigimu, tokia koalicija būtų absoliučiai neįmanoma.

“Veido” žurnalistui dar kartą pasitikslinus, ar konservatorių koalicija su R.Paksu yra visiškai neįmanoma bei nepriimtina, V.Landsbergis atsakė: “Man tai nepriimtina. Manau, kad aš tokioje partijoje nebūčiau”.

K.Masiulis DELFI ketvirtadienį teigė nenorįs komentuoti pastarųjų V.Landsbergio teiginių, nes, pasak jo, jokių derybų su liberaldemokratais tikrai nevyksta.

“Nematau, ką čia komentuoti”, - sakė K.Masiulis.

V. Landsbergis interviu "Veide" taip pat kritikavo konservatorių lyderio Vilniuje Kęstučio Masiulio viešą Lenkų rinkimų akcijos atsiprašymą dėl rinkimų kampanijos metu platinto V.Landsbergio raginimo telktis galimai istorinei pergalei Vilniaus krašte.

V. Landsbergio teigimu, pastarasis jo raginimas buvo klaidingai interpretuotas - jis nebuvo nukreiptas prieš lenkų tautybę, o buvo raginama pakeisti vienos partijos monopolį Vilniaus rajone.

„Tegu apsivynioja galvas tualetiniu“

Buvęs ilgalaikis Tėvynės sąjungos lyderis Vytautas Landsbergis ketvirtadienį patvirtino skeptiškai vertinąs galimybę konservatoriams bendradarbiauti Vilniaus miesto taryboje su Rolando Pakso vadovaujama Tvarkos ir teisingumo partija.

„Aš manau, kad tie, kurie eitų į koaliciją su R. Paksu, turėtų prieš tai apsivynioti galvas tualetiniu popieriumi“, – Žinių radijui sakė V. Landsbergis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją