Neoficialiais duomenimis, priimti D. Norkų į „Vilniaus troleibusų“ Gamybos vystymo ir technologijų skyriaus projektų vadovo vietą spaudė socialdemokratų deleguotas vicemeras Romas Adomavičius.

Tačiau Vilniaus meras Artūras Zuokas pasipiktino, kad mėnesio bendrovėje neišdirbusiam, kyšininkavimu įtariamam buvusiam „Vilniaus vandenų“ vadovui D. Norkui išmokėta apie 10 tūkst. Lt kompensacija, todėl tiesiog įsakė „Vilniaus viešojo transporto“ vadovus sušaukti valdybos posėdį ir atlyginti žalą.

Įmonės valdyba merui pakluso be išlygų ir nusprendė žalą atlyginti iš „Vilniaus viešojo transporto“ direktoriaus G. Nakučio bei jo pavaduotojų atlyginimų.

Pats G. Nakutis, klausiamas apie sprendimą, buvo nekalbus. Kalbėdamasis su DELFI direktorius patvirtino, kad įmonės valdyba priėmė tokį sprendimą, apie kurį paskelbė savivaldybė, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

„Tai, ką paskelbė savivaldybė, viskas teisingai. Mes tą sprendimą įvykdysime, bet daugiau nekomentuosiu, nes mes valdyboje susitarėme nekomentuoti. Viską komentuoja savivaldybės Viešųjų ryšių skyrius“, - teigė G. Nakutis.

Paklaustas, ar sumažės jo gaunamas atlyginimas, įmonės direktorius buvo nekonkretus: „Ką reiškia sumažės? Tai jūs patys suprantate, kas kaip yra. Bet aš sakau, nenoriu komentuoti, bet tai, kas buvo išmokėta, turėsime padengti. Ir viskas“.

Pasiteiravus, ar nejaučia nuoskaudos, kad turi atsakyti ne už savo klaidą, G. Nakutis į klausimą atsakyti atsisakė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją