Taip emocingai jis reagavo į Lietuvos socialistinio liaudies fronto vadovo Algirdo Paleckio ankščiau išsakytus teiginius apie Sausio 13 -osios įvykius, esą tuomet prieš 20 metų, prie Televizijos bokšto „saviškiai šaudė į savus“.

Laidoje dalyvavęs Algirdas Paleckis teigė, kad šiandien dominuoja „landsbergistinė“ Sausio 13 -osios įvykių versija, o jo teiginius apie saviškių šaudymą patvirtina Juozo Kuolelio knygoje pateikti faktai ir daugybė liudininkų.

„ Ant Sausio 13 -osios mito laikosi šita korumpuota sistema, konservatoriai monopolizuoja Tėvynės meilę”, tvirtino A. Paleckis, į ką konservatorius K.Masiulis atsakė: „man gėda, aš nenoriu sveikintis ir diskutuoti su šituo žmogumi, jo autoritetai - durnių katekizmas. Tai, ką jis daro yra niekšybė“.

Socialitinio liaudies fronto lyderis absurdu ir šmeižtu pavadino klausimą, ar jį ir jo partiją remia Rusija. BTV laidoje dalyvavęs XX a. istorikas Algimantas Kasparavičius A.Paleckio poziciją dėl sausio 13-osios pavadino istoriniu dilentantizmu: „A.Paleckis silpnai žino savo šalies istoriją, matyt pasąmonėje A.Paleckis mėgina tapatintis su savo senelio istoriniu prototipu“.

Į šiuos istoriko samprotavimus A.Paleckis replikavo: „istorikai tarnauja valdančiajai klasei”.