Taip viena didžiausių Lenkijos bendrovių „PZU“ reaguoja į dienraščio „Nasz Dziennik“ paskelbtą publikaciją. Joje stebimasi, kad realybės šou, kurio dalyviai Vilniaus regione nulupinėjo lenteles su lenkiškais užrašais, remia dvi stambios lenkiško kapitalo įmonės – draudikai „PZU Lietuva“ ir aprangos kompanija „Reserved“.

„Dėl „Nasz Dziennik“ publikacijos, kurioje užsimenama apie incidentą, vykusį laidos „Aš myliu Lietuvą“ metu, „PZU“ kreipėsi į laidos prodiuserius dėl deramo paaiškinimo. Kai tik jį gausime, pateiksime savo požiūrį į šį reikalą“, - savo interneto svetainėje skelbia „PZU“.
Lenkų draudikai pažymi, kad „PZU Lietuva“ per LNK televiziją transliuojamo realybės šou dalyviams teikia draudimo paslaugas. „PZU“ pažymi, jog nesiekia kaitinti atmosferos ir taip įkaitusiuose Lietuvos-Lenkijos santykiuose.

„Norėtume pabrėžti, kad įvairiais „PZU“ grupės veiksmais siekiama skatinti veiksmus, kuriais būtų kuriami teisingi Lenkijos ir Lietuvos santykiai. Vienas incidentas, dėl kurio apgailestaujame, nepakeis pasirinktos veiksmų strategijos. Taip pat norime pabrėžti, kad „PZU Lietuva“ buvo ir bus radijo stoties „Znad Wilii“ rėmėja“, - reziumuoja „PZU“.

LNK televizija kol kas neturi oficialios pozicijos dėl lenkų nusiskundimų.

Tuo tarpu realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ prodiuseris Justinas Milušauskas DELFI teigė jau nusiuntęs „PZU“ paaiškinimą dėl lenkams nepatikusio laidos epizodo. Prodiuserio žodžiais, jokio konflikto nėra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)