Anot opozicijos lyderio, partijų bendradarbiavimo galimybes jau aptarė Lietuvos socialdemokratų partijos, Darbo partijos bei partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkai.

„Matydami valdančiosios daugumos neįgalumą sprendžiant svarbiausius šalies klausimus, informuojame Lietuvos žmones, kad opozicijoje dirbančios partijos yra pasirengusios imtis atsakomybės už šalies tolimesnę ateitį“, – ketvirtadienį išplatintame pranešime teigia A. Butkevičius.

„Paskutiniu lašu“ opozicijos kantrybės taurėje jis vadina valdančiųjų noras sieti minimalios algos didinimą su darbo santykių liberalizavimu.

DELFI primena, kad būtent šios trys opozicinės partijos, apklausų duomenimis, šiuo metu yra populiariausios Lietuvoje. Ketvirtoje vietoje, naujausios DELFI užsakymu bendrovės „Spinter tyrimai“ atliktos apklausos duomenimis, valdantieji konservatoriai rikiuojasi ketvirtoje partijų reitingo vietoje, penktas – taip pat valdančiajai koalicijai priklausantis Liberalų sąjūdis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (764)