Sudėtingoje formulėje L reiškia gumuliukų skaičių tešloje, o C yra tešlos tirštumas.
Raidė F reiškia apvertimus, „k“ yra ideali konsistencija, o T – keptuvės temperatūra.
Ideali keptuvės temperatūra žymima raide „m“, S yra laikas, kiek stovi tešla prieš kepimą, o E yra laikas, kiek iškeptas blynas laikomas iki patiekiant.
Ji pasakė: „Atradau šią formulę, nes labai mėgstu kepti blynus savo dviem dukterims, jos jų negali atsivalgyti.“
„Visų svarbiausia yra tinkama keptuvės temperatūra. Kai aliejus ima po truputį rūkti, reikia pilti tešlą. Be to, svarbu, kad tešlos konsistencija būtų tinkama – tešla negali būti pernelyg skysta, nes blynai bus per trapūs. Taip pat svarbu, kad tešloje nebūtų gumuliukų.“
„Tai galima patikrinti iškėlus šaukštą su tešla – mišinys turi lengvai iš jo ištekėti. Labai svarbu blynus kepti vidutinio dydžio keptuvėje. Jei keptuvė bus per didelė, juos bus sunku apversti.“
„Blynus reikia tiekti karštus, apibarstytus cukrumi ir apšlakstytus citrinos sultimis.“