Knygos „Putinas. Rezultatai. Dešimti metai“ autoriai – opozicionieriai Borisas Nemcovas ir Vladimiras Milovas. Knygas norėta dalinti ketvirtadienį prasidėsiančiame forume.

Opozicinio jungtinio piliečių fronto vadovės Olgos Kurnosovos teigimu, neaišku, kodėl knygas konfiskavo.

Visas knygos tiražas – milijonas kopijų. Kaip rašo savo interneto tinklaraštyje vienas iš autorių, buvęs premjero pavaduotojas B. Nemcovas, knygoje siekiama papasakoti tiesą apie Putino ir jo tandemo vadovavimo rezultatus.

V. Putinas dvi kadencijas išbuvo šalies prezidentu, vėliau tapo premjeru. Jis tebėra viena įtakingiausių politinių figūrų Rusijoje ir su dabartiniu prezidentu Dmitrijumi Mevedevu sudaro galingą tandemą.

Neseniai V. Putinas pasakė, kad palaiko opozicijos protestus, kol šie neprieštarauja įstatymui.

B. Nemcovas pristatė knygą apie V. Putiną praėjusį pirmadienį Maskvoje. Pernai jis parašė panašaus pobūdžio knygą apie Maskvos merą Jurijų Lužkovą. Meras laimėjo šmeižto bylą, tad rašytojas buvo priverstas atsiimti teiginį apie korupciją Maskvos savivaldybėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją